Burada sanırım yanlış bir değerlendirme yapıyorsunuz. Memur zamları zaten hedeflenen enflasyona göre yapıldı. 2022 yılı için memura 5+7 zam verildi. Diğer kısım 2021 yılından kalan enflasyon farkı. Cumhurbaşkanı 2022 için 2.5 puan daha vererek toplam zammı 14.5 yaptı.
O zaman tamam...
Reyiz halleder diyorum..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
şimdi bu maaş zamları iyi güzel hoş da bu şekilde enflasyon teyit edilmiş, daha doğrusu enflasyona boyun eğilmiş ve enflasyona göre ücretleri de yükselterek enflasyonla mücadele diye bir kavram sulandırılmış olmuyor mu?
emtia sahipleri şimdi millet nasıl olsa paralandı diyip fiyatlarının gayet normal olduğunu veya hatta düşük kaldığını düşünmeyecek mi? nasıl düşecek o zaman bu emtia fiyatları? tüketim ürünlerinin fiyatları? bunların düşmesine gerek kalmadı şu anda. bu fiyatları yapıştırmış olduk ve bundan sonra ne kadar daha yükselmesini önleriz arayışına girdik.
peki hedef bu muydu?
Devletin vergilerde yeniden değerlenme oranı olarak hedef enflasyonu seçmek yerine geçmişi seçmesi zaten bu anlama gelir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ING eger belli miktar para bulundurur saniz yada ak portfoy, garanti portfoy yada TEB portfoy yatirim fonu bulundurursaniz size extra faiz orani verecek e turuncu dan, bunu da kontrol edebilirsiniz...
Teşekkürler hocam paranın hepsi fonlarda küçük bir meblağ fonları satın aldığım aktifte riske batmış durumdayız.
Yer İmleri