Sayfa 248/339 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Istanbbul kartal kosuyolu 2017 de anlasmasi varmis. Ödül almışlar.

2019 eylülde yenilenmiş

Şimdi de var. Sitesinde bu hastane var.

Benim tahminim Yeni ilk defa ise gönderiyorlar. Yeni iş ilişkisi.

Eğer anlaşma yenilenmişse ihaleden sonra gondermeyebiliyor olabilir. Sadece tahmin

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dediğiniz gibi olabilir..

O zaman Ocak ayındaki tekliflerden İstanbul ve Malatya daha önceden antlaşması var.Kaplarını da buldum.Bolu ile ilgili daha önce bir anlaşma goremedim.Bakalım anlaşma gibi bir durum olursa Bolu nun kap haberini takip edelim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi olabilir..

O zaman Ocak ayındaki tekliflerden İstanbul ve Malatya daha önceden antlaşması var.Kaplarını da buldum.Bolu ile ilgili daha önce bir anlaşma goremedim.Bakalım anlaşma gibi bir durum olursa Bolu nun kap haberini takip edelim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Mesela çakışan (yani kap a açıklama yaptıkları batman ihalesi ve ihalecilerde olan ) üstte açık ihale usulü yazıyor.

Kap a açıklama yapmadıklarında pazarlık usulü yazıyor.

Muhtemelen pazarlık usulü olanlar daha önce anlaşma yapmış ve süresi dolacak olanlar ve onları açıklamıyorlar diye düşünüyorum.

İstanbul kartal koşuyolunda da pazarlık usulü yazıyor

Kesinlikle yatırım tavsiyesideğildir

3. Açılış seansında ne alıcı var ne de satıcı var olanlarda hep kendileri gün boyu yapılan işlemleri % 90 kendileri yapıyor . y t d

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

Açılış seansında ne alıcı var ne de satıcı var olanlarda hep kendileri gün boyu yapılan işlemleri % 90 kendileri yapıyor . y t d
    4s de kirdigi düşeni tekrar test etmeyi mi düşünüyor zalım?

Bugüne kadarki hareketlerin de aşağıda teknik olarak teyit alma durumu varsa hepsinde bunu bir şekilde yaptılar ama bu sefer fake mi atarlar bilemiyorum..

Eger yeterince topladiysa uğraşmayabilir ama hala toplayamadiysa her türlü baskıyı yapacağını düşünüyorum..

12.5x-12.7x araligi teyit seviyeleri..

5. Allah belanı versin sen nasıl hissesin gün içi hiç mi yeşil olup yerinde kalmazsın endeks ten utan beeeee

6. Belli periyotlarda günlük ve haftalık ortalamalarına bakayım dedi.Hemen hepsi 13.2x de toplanmış.Bunun üzerine atarsa coşku artabilir..

Sayfa 248/339 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •