Sayfa 483/987 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Bir de Ekmelettin vardi.

Nereden buldularsa getirdiler aday yaptilar.

Herhalde adam tarafsiz dedik.

Neyse adam secimi kaybetti, gitti MHP'ye katildi.

Ben sahsen bu duruma cok sasirdim.

Misir'da filan okumus, bilgili adam herhalde diyorduk.

Tum soylemi, kurt dusmanligi, kin ve nefret olan o MHP'de ne bulmustu bu Ekmelettin.

O yuzden guvenip te bu millete arkani donmeyeceksin.

Eger donersen, sonuclarina katlanirsin 19 senedir yasadigin gibi.

2. Ekmek içün Ekmeleddin )))) Aga ülkenin şirazesi kaymış kaymış. Boşa tartışıyoruz. Oturup izlemekten başka yapacak hiçbir şey yok. Elektrik zammını Gılıçdaroğluna, doğal gaz zammını İmamoğluna bağlayan büyük bir kitle var ülkede. Bilerek ya da bilmeyerek. Sorun değil. Ama var. Vallahi var billahi var.

Ya ekmek için ekmeleddin falan

CHP gerçekten bazı konularda çok ciddi hata yaptı...ekmeleddin tam bir felaketti...İnce ye de gereken partidesteği verilmeyerek malumun yolu açıldı, Akşenerin YSK önünde yatarım demesinden sonra seçim akşamı Akşenerden de eser yoktu...

CHP niin yapacağı iş geniş katılımlı bir ittifak kurup onlara abilik yapıp Kendi bünyesinden birisini aday yapmak. Kuluştaroğlu bence aday olursa seçmende partideki özgüveni görüp ona göre oy verir

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir de Ekmelettin vardi.

Nereden buldularsa getirdiler aday yaptilar.

Herhalde adam tarafsiz dedik.

Neyse adam secimi kaybetti, gitti MHP'ye katildi.

Ben sahsen bu duruma cok sasirdim.

Misir'da filan okumus, bilgili adam herhalde diyorduk.

Tum soylemi, kurt dusmanligi, kin ve nefret olan o MHP'de ne bulmustu bu Ekmelettin.

O yuzden guvenip te bu millete arkani donmeyeceksin.

Eger donersen, sonuclarina katlanirsin 19 senedir yasadigin gibi.
    Ekmeleddin ismi Kılıçdaroğlu karşıtlığından geldi. Bu tür seçimlerde ben şu adayı istemiyorum lüksü olmamalı, eğer o lüksü dayatırsan işte Ekmeleddin gibi isimler çıkıyor ortaya. Genel kural şu olmalıdır: Muhalefetin en güçlü partisinin en güçlü kişisi aday olur, o da kendisine destek veren diğer muhalefet partileriyle yönetimi paylaşır. Bu kişi şu an Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaştır. Başka bir ismi dayatmak beşinci dönemlerini getirir. Tek seçenekleri de zaten muhalefetin böyle bir hata yapmasını beklemek.

5. Bende kılıçdaroğluna bağlıyorum.Bir ülke de göz göre göre birşeyler yanlış gidiyor ve bizim hakkımızı savunacak tek siyasi olan kılıçdaroğluda iktidarın işine yarayacak hamleler yapıyorsa kimse kusura bakmasın.yarın kendi adaylığını cidden açıklarsa o zaman görün.
    Ortada devlet kurumları tarafından bile adam yerine konmayan birisi durumuna geldi son 2 aydır. Bizim millet bağıran çağıran sesi gür lider sever. Kılıçdar kapıya kadar gidip geri dönmesni mağdur edebiyatına bağlıyor ama yanlış yolda.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bende kılıçdaroğluna bağlıyorum.Bir ülke de göz göre göre birşeyler yanlış gidiyor ve bizim hakkımızı savunacak tek siyasi olan kılıçdaroğluda iktidarın işine yarayacak hamleler yapıyorsa kimse kusura bakmasın.yarın kendi adaylığını cidden açıklarsa o zaman görün.
    Ortada devlet kurumları tarafından bile adam yerine konmayan birisi durumuna geldi son 2 aydır. Bizim millet bağıran çağıran sesi gür lider sever. Kılıçdar kapıya kadar gidip geri dönmesni mağdur edebiyatına bağlıyor ama yanlış yolda.
    2002 de Tayyibin hiç sesi çıkmıyordu..Birgün Ali babacanıda yanına aldı AD nin bir kanalında çıktı konuşmasını dinledim hiç inandırıcı gelmediği gibi hiç güvende vermemişti...Halk adamı seçti

7. Kılıçdaroğlu da partiyi bırakmalı ne bu böyle 10 seçimdir aynı. Adamın imajını malum haber kanalları bir kere bitirdi. Bende seçmem. Koy Mansuru yüzde 70 ile alsın ülke bir nefes alsın...

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kemiksiz % 35 diyorum, fakat şu gün için.
    ++++1111111,geçen konuştuğum market görevlisi;fakir yok abi!evin araban varsa fakir değilsin diyor..adamlar yiyip,içip sıçmayı hayat olarak görüyor ,zaten yaşadıkları şeyi de biz finanse ediyoruz alkol vb fahiş vergiler,yalancı enflasyon rakamlarıyla ödenmeyen maaş farkları gibi şeylerle,birde doğalgaz yardımı çıktı ki,dokunmayın keyiflerine......

Sayfa 483/987 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •