Originally Posted by
Desidero74
Arkadaşlar merhabalar burada daha önce bulunmadım o yüzden tartisimis olabilir ancak şu an Ocak 14 ve Şubat 14 iki kiracı için kontratı yenilemem gerekiyor birine kendim kullanacam çik dedim zira kullanma durumum da var ancak bana geçen ay what'sapp dan yüzde 17 lik resmi artış oranını göstermiş bu oran şimdi de yüzde 19.6 çıkmış buna bir itiraz yolu yokmudur enflasyon sadece kirada nasıl böyle çıkıyor bu ne saçmalık samimi söylüyorum kiracılar çıkınca camlara kocaman kiralık mikro yazıyla değildir yazacağım asla kiraya vermeyi düşünmüyorum zira vergiyi de tam ödüyorum bu ne saçmalık kendisi bir yol bulan bilen özelden de yazabilir .
Not kat karşılığı verilebilir bir arsam daha var verdiğimde ve daireleri aldığımda kiralık yazıp aylık 20 bin isteyeceğim killigina , zira kiraya vermek istemiyorum zaten bu ikiyi de ilk yapildiginda 1.5 yıl kiraya vermemiştim .
Fena halde sinir katsayım yüksek .Benim malimla hükümet gerdeğe giriyor resmen.sonra da enflasyonu düşük çıkaracak bu yolla .
Hocam maalesef kanunlar yatırımcıları korumuyor. Ancak kendiniz oturacaksanız elbette çıkmasını isteyebilirsiniz.
Yakın zamanda gerçekleşecek gereksinim için tahliye davası açılabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri