Originally Posted by
thejackalav.
Her ne kadar geçmiş bağlantılı bir çalışma olsada ,aylık olarak bölge tayinindeki geçişler süre alacağı için , yansıma olarak bize kalacağı bölge içindeki süreyi tayin edebilir ve ....!
O bölge içinde pozisyonlara göre değerlendirme yapabilme olanağı sağlayabilir.
Bu da hangi bölge olursa olsun geçen süreci gösterebilir...
Bu aslında çok önemli...nedeni zaman kazandırabilir ve veya kaybettirebilir ...biliriz ..
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum, grafiklerden de görüldüğü üzere bir düzen etrafında dairesel döngü yapıyor. Bu tip hisseler en güzel trade edilecek (orta/uzun vade) hisseler oluyor...
Bazı hisseler karmakarışık hareket ediyorlar. Bunlar bir düzene girmeden bu hisselerden hayır çıkmıyor. Üstelik bir de normal gitmesi gereken saat yönünün tersine hareket etmeye başlamışlarsa, uzaklaşmak lâzım...
PKART grafiğini haftalık olarak 13.07.2018 tarihinden ralli başlamazdan önceye kadar gösterecek şekilde ayarladım...
Bu tarihten itibaren 181 hafta geçmiş... Kırmızı bölgeye neredeyse uğramamış bile denebilir. Hep dairesel ve saat yönünde hareketler var. Arada ufak tefek geri dönüşler yapmış ama bunları görmezden gelebiliriz. Çünkü o günü şartlarını da düşünmek lâzım. Örneğin plandemi Mart 2020 düşüşü gibi...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri