meksa gibi , takasbank teminat oranlarını kurcalamayan*** , başka hangi kurumlar var ?
*** teminatı arttırmayan
meksa gibi , takasbank teminat oranlarını kurcalamayan*** , başka hangi kurumlar var ?
*** teminatı arttırmayan
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sevene zulmedeni yakar geçerim dedi. Yaktı geçti abi ne diyelim ki memedabi ile şaka olmaz imiş onu öğrendik.
Ben de mesela el şakası sevmem, şaka sevmeyen adam şaka sevmeyen adamı şıp diye tanır, baktim memedabi pek şaka sevmiyor biraz uzak durdum batmadığım gibi para bile kazandım daha ne olacak ağabey adam açık açık batırmaya geliyorum diyor ve batırıyor var mı ötesi yani batmamak lazım göstere göstere.
Tabi martta batmamış olsam şimdi kesin batardım ondan zerre şüphem yok. Aidatı verince rahat rahat işlem yapılıyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viob bizim işimiz değil,
En güzeli sepet, ohh mis mis hergün yüzde 3 garanti
Keşke memedabi topiki en baştan açsaydı, forum açılışını o yabsaydı![]()
Hamdım Piştim Yandım
Anlaşıldı bugunlerde baya tokat yiyen var. Sesizlikden anlaşılıyor
sağlık olsun. Bırakmamız lazım.
https://www.youtube.com/watch?v=9H0LIxrFg9A
birazda gülün arkadaşlar. Hep ağla ağla nereye kadar.
Son düzenleme : emregunes; 05-01-2022 saat: 03:16.
5.5 yılı gecgin yatırımım var hala da lotum var..
Aynı etki yunsa da olmadı..
Ama en azından hisse değerine geldiği fiyata bakarsanız Sabancı zamanından daha iyi..
Özetle ..
O zamanda derdik geleceğin egeen i diye yürü git dediler..
Ana sermayemdir tüm kazancımdır kendisi..
Olmaz diyenler bu değeri etmez diyenler .
Temel bildiğini sanan müşavirler fenomenler şimdi bile pazarlıyor bir ara acayip düşmanlardı..
8 12 arasında ben de yazardım foruma bulut abi ben fiyatlandığını düşüyorum dedi baya bir kendine gelemedi kağıt adamı orada taşladılar haklı çıktı.ama ..
Ama ben hep tuttum o parayı..
Kıçı kırık sermayem çoğu trade imden daha çok getirdi..
Şimdi ki en büyük pişmanlığım ENKA dır .
İnovasyon ve yatırım yapan şirketten korkmayın..
Alkım aksa isdmr kafein vestel Arçelik sasa..
Korkmayın arkadaşlar..
Vopta 3 alır 5 verirsiniz..
İhya olanı görmedim..
Varsa yoksa spot candır..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri