Sayfa 728/1002 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    meksa gibi , takasbank teminat oranlarını kurcalamayan*** , başka hangi kurumlar var ?

*** teminatı arttırmayan
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Sevene zulmedeni yakar geçerim dedi. Yaktı geçti abi ne diyelim ki memedabi ile şaka olmaz imiş onu öğrendik.

Ben de mesela el şakası sevmem, şaka sevmeyen adam şaka sevmeyen adamı şıp diye tanır, baktim memedabi pek şaka sevmiyor biraz uzak durdum batmadığım gibi para bile kazandım daha ne olacak ağabey adam açık açık batırmaya geliyorum diyor ve batırıyor var mı ötesi yani batmamak lazım göstere göstere.

Tabi martta batmamış olsam şimdi kesin batardım ondan zerre şüphem yok. Aidatı verince rahat rahat işlem yapılıyor.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    "Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası" topiğinde bugün konu ile ilgili baştan sona okudum bi daha tersten okudum

Sevgili TÜRKOĞLU ve sevgili ABKA dışında yazılar göremedim..haa bi de sevgili akcay ın bir yazısı vardı

memetabi başarılı olmuş demek

https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post5727883
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Viob bizim işimiz değil,
    En güzeli sepet, ohh mis mis hergün yüzde 3 garanti
    Keşke memedabi topiki en baştan açsaydı, forum açılışını o yabsaydı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Anlaşıldı bugunlerde baya tokat yiyen var. Sesizlikden anlaşılıyor

sağlık olsun. Bırakmamız lazım.

5. https://www.youtube.com/watch?v=9H0LIxrFg9A

birazda gülün arkadaşlar. Hep ağla ağla nereye kadar.

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=9H0LIxrFg9A

birazda gülün arkadaşlar. Hep ağla ağla nereye kadar.
    güldük..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hektaş için hem fikiriz ama sakın topiğinde yazma hemen linç ediyorlar tarımsal jenerik ilaç üretiyor ve gübre. İhracatı bizim sanayideki atölyeler kadar, alacaklar 200 günde tahsil ediliyor, dünya kadar borç var, alacakların çoğunun ucu çiftçi Ahmet ağa, Mehmet ağaya dayanıyor. Al alabilirsen şimdi pet maması fabrikası da kuruyormuş.
    Tek elle tutulur konusu tohum işi olabilir. O da belirsizlik içeriyor.
    Neyse bizim gibiler böyle düşündükçe de hisse fiyatı uçtukça uçuyor. Çok da detaycı olmamak mı lazım acaba
    Yok yazmam hektaş topiğine Orada hektaş ın Türkiye nin 1 numaralı şirketi olacağına inanç tam. Karlılık çok yok, öyle muazzam bir hikayesi de yok bana göre. Toplanmış malın 16-20 arası ağırlıklı dağıtılacağını düşünürüm. Bakalım kalsın kenarda grafikte. Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme : emregunes; 05-01-2022 saat: 03:16.

8. 5.5 yılı gecgin yatırımım var hala da lotum var..
    Aynı etki yunsa da olmadı..
    Ama en azından hisse değerine geldiği fiyata bakarsanız Sabancı zamanından daha iyi..
    Özetle ..
    O zamanda derdik geleceğin egeen i diye yürü git dediler..
    Ana sermayemdir tüm kazancımdır kendisi..
    Olmaz diyenler bu değeri etmez diyenler .
    Temel bildiğini sanan müşavirler fenomenler şimdi bile pazarlıyor bir ara acayip düşmanlardı..
    8 12 arasında ben de yazardım foruma bulut abi ben fiyatlandığını düşüyorum dedi baya bir kendine gelemedi kağıt adamı orada taşladılar haklı çıktı.ama ..
    Ama ben hep tuttum o parayı..
    Kıçı kırık sermayem çoğu trade imden daha çok getirdi..
    Şimdi ki en büyük pişmanlığım ENKA dır .
    İnovasyon ve yatırım yapan şirketten korkmayın..
    Alkım aksa isdmr kafein vestel Arçelik sasa..
    Korkmayın arkadaşlar..
    Vopta 3 alır 5 verirsiniz..
    İhya olanı görmedim..
    Varsa yoksa spot candır..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Söz uçar yazı kalır bozkurt yönetimden rica et sasa topiğinin o zamanını bulut1 bendim yazan sonra plakamızı ekledik sonuna burada bilmek veya obu değil anlatmak istediğim erdemoğlu na geçtikten sonra herkesin kafasında soru işareti vardı adam bedelsizde verdi , yatırımda yaptı ,tahtasına sahipte çıktı , ben ona bakarım gerisi sistemin içinde değişir gider.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 728/1002 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •