meksa gibi , takasbank teminat oranlarýný kurcalamayan*** , baþka hangi kurumlar var ?
*** teminatý arttýrmayan
meksa gibi , takasbank teminat oranlarýný kurcalamayan*** , baþka hangi kurumlar var ?
*** teminatý arttýrmayan
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sevene zulmedeni yakar geçerim dedi. Yaktý geçti abi ne diyelim ki memedabi ile þaka olmaz imiþ onu öðrendik.
Ben de mesela el þakasý sevmem, þaka sevmeyen adam þaka sevmeyen adamý þýp diye tanýr, baktim memedabi pek þaka sevmiyor biraz uzak durdum batmadýðým gibi para bile kazandým daha ne olacak aðabey adam açýk açýk batýrmaya geliyorum diyor ve batýrýyor var mý ötesi yani batmamak lazým göstere göstere.
Tabi martta batmamýþ olsam þimdi kesin batardým ondan zerre þüphem yok. Aidatý verince rahat rahat iþlem yapýlýyor.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viob bizim iþimiz deðil,
En güzeli sepet, ohh mis mis hergün yüzde 3 garanti
Keþke memedabi topiki en baþtan açsaydý, forum açýlýþýný o yabsaydý![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Anlaþýldý bugunlerde baya tokat yiyen var. Sesizlikden anlaþýlýyor
saðlýk olsun. Býrakmamýz lazým.
https://www.youtube.com/watch?v=9H0LIxrFg9A
birazda gülün arkadaþlar. Hep aðla aðla nereye kadar.
Son düzenleme : emregunes; 05-01-2022 saat: 03:16.
5.5 yýlý gecgin yatýrýmým var hala da lotum var..
Ayný etki yunsa da olmadý..
Ama en azýndan hisse deðerine geldiði fiyata bakarsanýz Sabancý zamanýndan daha iyi..
Özetle ..
O zamanda derdik geleceðin egeen i diye yürü git dediler..
Ana sermayemdir tüm kazancýmdýr kendisi..
Olmaz diyenler bu deðeri etmez diyenler .
Temel bildiðini sanan müþavirler fenomenler þimdi bile pazarlýyor bir ara acayip düþmanlardý..
8 12 arasýnda ben de yazardým foruma bulut abi ben fiyatlandýðýný düþüyorum dedi baya bir kendine gelemedi kaðýt adamý orada taþladýlar haklý çýktý.ama ..
Ama ben hep tuttum o parayý..
Kýçý kýrýk sermayem çoðu trade imden daha çok getirdi..
Þimdi ki en büyük piþmanlýðým ENKA dýr .
Ýnovasyon ve yatýrým yapan þirketten korkmayýn..
Alkým aksa isdmr kafein vestel Arçelik sasa..
Korkmayýn arkadaþlar..
Vopta 3 alýr 5 verirsiniz..
Ýhya olaný görmedim..
Varsa yoksa spot candýr..M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri