Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz."
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati:
- Yeni yatırım ve açılımlarla ihracat hedefine ulaşacağımız açık
- Türkiye ihracat eksenli politikasına devam edecek
Nebati:
- Cari işlemlerdeki iyileşme sürüyor
- Yeni ekonomik modelle birlikte düşük cari açıktan cari fazlasına geçeceğiz
- Ortodoks politikaları kenara bıraktık
- Bütçe disiplininden taviz vermemek koşuluyla yolumuza devam edeceğiz
Nebati:
- Üretim odaklı, imalat ve ihracata yönelik firmaları destekleyecek çalışmalarımız var
- Yeter ki üretin, ihracat ve istihdam kalemlerini artırın, biz sizi sırtımızda taşıyacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erken Seçimin ayak sesileri daha şidetli gelmeye başladı...
"Hürriyet yazarı Selvi, "Dövizin yükseldiği, etiketlerin zamlandığı dönemde iktidarın oyları gerilerken, dövizin düşmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyulan güven de artıyor" dedi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Optimar'ın 20-28 Aralık tarihleri arasında 2526 kişi ile yapılan anketinin sonuçlarını paylaşırken, "Dövizin düşmesiyle rüzgarın tersine döndüğünü" söyledi.
Selvi'nin aktardığına göre Optimar’ın anketinde kararsızlar dağıtıldığı takdirde partilerin oy oranı şöyle çıkıyor:
AKP: Yüzde 39.1, CHP: Yüzde 24, MHP: Yüzde 10.1, İYİ Parti: Yüzde 10, HDP: Yüzde 10"
https://tr.sputniknews.com/20220105/...052416420.html
Nebati: Ortodoks hareket etmek zorunda değiliz
nebati: Artık heterodoks politikalara geçtik
Nebati: Kur korumalı tl mevduata geçiş 91,5 mlyr tl'ye yükseldi
Yer İmleri