Sayfa 114/505 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 905 - 912 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın önceki gün yaptığı "Omicron tipi varyantın baskın hale gelmesi ile pandemi döneminin sonunun gelebileceği öngörülüyor" açıklamasını değerlendiren, Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, "Omicron'un bitişi öngörülebilir bir denkleme oturmaz. Virüsler zayıflayarak gitmez" dedi.

54 bin mi oldu vaka sayısı bugün

Uyardık. Yılbaşından hemen sonra 35000, aynı hatda 50.000 , ve Ocak ayı bitmeden 75000 ..dedik

Kimse dinlemiyor

Rehavet çöktü pandemiyi izleyen kurumlara

Çin de bir şehir daha karantina' altına alındı komple

Görünen o ki, Çin'de düzenlenecek olimpiyat iptal olacak

Allah yardım etsin insanlığa

Corona tsunamisi geliyor

6 ayda bir dünyayı turkatan bu virüs için 6 ayda bir aşı daha kaç yıl uygulanacak ?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Baronlar hisseder kitlendi kaldı

Yatırımcı çekmek için aksiyon yaosakarda, borsalarda ki işlemler reel değil

Son zirvenin haftasında , endeksimiz 200 milyarlık satış yedi

Büyük resme bakın.

Sorun büyük ve oteliyor tüm dünya... Çünkü malda çakılı kaldılar

Medya ve siyaset onların elinde . Her ülkenin bilim kurulunda satın aldiklari akademisyenler var

Tsunami geliyor... Yüksek bir yerlere koşun
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. Kral ( külyutar ) nerelerdesin ya , sensiz olmuyor-muş be

4. ABD'de ilk kez günlük Covid-19 vaka sayısı bir milyonu aştı. Johns Hopkins Üniversitesi'ne göre Pazartesi günü 1 milyon 80 binden fazla vaka bildirildi. Bu şimdiye dek dünyanın herhangi bir yerindeki en yüksek günlük vaka sayısı oldu. Günlük vaka sayısı bakımından İngiltere 220 bine yakın, Fransa ise 270 bini aşkın vaka ile rekor düzeyde artış kaydetti.

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Kral ( külyutar ) nerelerdesin ya , sensiz olmuyor-muş be
    Sağol kardesim...

İzole ettim kendimi... Ekrana bakarsam algıya yenik düşerim de satarım diye karantinaya aldım kendimi)))

6. M.k. kağıdında Soros un dediği gibi "mecbur yatırımcı" olmuş hissindeyim tam olarak. Valla artık tahtacıya kaldık. Bekliyoruz sadece yapacak birşey yok şahsen. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Yazan kimse kalmadı sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by Tuyan Yazıyı Oku
    Yazan kimse kalmadı sanırım.
    hissede kimse kalmadı desen daha doğru olurdu!bir kaç hedef fiyat yazan soytarı yüzünden takıldım kaldım ben şahsen keşke geçen hafta takibimdeki hisseye geçseymişim yüzde 15 gitti şuana kadar tl zararım kurtulacaktı......
    bırakın bu ucube yönetim şeklini hükümeti valla devlete bile güvenim kalmadı benim,20 yıldır devletten çalmış diye hakim karşısına çıkarılan gördünüzmü?kimi kime şikayet edeceksin ki?bir daha tl tutarsam varya ne olayım.

Sayfa 114/505 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •