Artan

291,50 10 15:53
277,75 10 15:52
39,64 9.99 15:50
8.585,00 9.99 15:40
37,04 9.98 15:52
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 15:53
58,85 -9.95 15:50
7,81 -9.92 15:52
82,55 -9.78 13:55
102,00 -8.03 15:53
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.076.352.421,49 15:53
5.908.926.844,10 15:53
5.673.892.241,00 15:53
5.590.709.170,55 15:53
5.320.464.017,00 15:53
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yazan kimse kalmadý sanýrým.

2.  Alýntý Originally Posted by Tuyan Yazýyý Oku
    Yazan kimse kalmadý sanýrým.
    hissede kimse kalmadý desen daha doðru olurdu!bir kaç hedef fiyat yazan soytarý yüzünden takýldým kaldým ben þahsen keþke geçen hafta takibimdeki hisseye geçseymiþim yüzde 15 gitti þuana kadar tl zararým kurtulacaktý......
    býrakýn bu ucube yönetim þeklini hükümeti valla devlete bile güvenim kalmadý benim,20 yýldýr devletten çalmýþ diye hakim karþýsýna çýkarýlan gördünüzmü?kimi kime þikayet edeceksin ki?bir daha tl tutarsam varya ne olayým.

3.  Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku
    hissede kimse kalmadý desen daha doðru olurdu!bir kaç hedef fiyat yazan soytarý yüzünden takýldým kaldým ben þahsen keþke geçen hafta takibimdeki hisseye geçseymiþim yüzde 15 gitti þuana kadar tl zararým kurtulacaktý......
    býrakýn bu ucube yönetim þeklini hükümeti valla devlete bile güvenim kalmadý benim,20 yýldýr devletten çalmýþ diye hakim karþýsýna çýkarýlan gördünüzmü?kimi kime þikayet edeceksin ki?bir daha tl tutarsam varya ne olayým.
    Benim kaçan balýklar rahat yüzde 300 ü bulmuþtur. En sonuncusu kristal. Soluksuz yüzde 100 yaptý. Aslýnda baktýðýnda o kadar sakat görünüyor hatta 1, 85 ten almadým 2.30 lardan taban yaptý iyiki almamýþým dedim. Sonra bir roketledi bu gün 3.41 ile tavanda geldi. Kaðýt müthiþ satýþta görülüyor fakat olay bu iþte tahtacý salmadýmý salmýyor..! YTD. Ýþin tuhafý genelde böyle oluyor. Saðlam dediðin süründürüyor en sakat görünen seri yapýyor..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Benim kaçan balýklar rahat yüzde 300 ü bulmuþtur. En sonuncusu kristal. Soluksuz yüzde 100 yaptý. Aslýnda baktýðýnda o kadar sakat görünüyor hatta 1, 85 ten almadým 2.30 lardan taban yaptý iyiki almamýþým dedim. Sonra bir roketledi bu gün 3.41 ile tavanda geldi. Kaðýt müthiþ satýþta görülüyor fakat olay bu iþte tahtacý salmadýmý salmýyor..! YTD. Ýþin tuhafý genelde böyle oluyor. Saðlam dediðin süründürüyor en sakat görünen seri yapýyor..
    Ezel kardeþ geçen ay 26.5 çýkýþ imkaný verdi çýkacaktým 1-2 çapulcu borazan yazdý çizdi vaz geçtim ölü gibi beklemekteyim o fýrsatý lotum çok sayýlýr,ben satayýmda ÝSTERSE ANASININ ...NA GÝTSÝN UMRUMDA DEÐÝL büyük ders çýkardým sahibi lekeli hiç bir hisseye asla yatýrým yapmayacaðým demekki neymiþ "sahibi kirli olan þirkette kirli"oluyormuþ....sevgiler saygýlar

5.  Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku
    Ezel kardeþ geçen ay 26.5 çýkýþ imkaný verdi çýkacaktým 1-2 çapulcu borazan yazdý çizdi vaz geçtim ölü gibi beklemekteyim o fýrsatý lotum çok sayýlýr,ben satayýmda ÝSTERSE ANASININ ...NA GÝTSÝN UMRUMDA DEÐÝL büyük ders çýkardým sahibi lekeli hiç bir hisseye asla yatýrým yapmayacaðým demekki neymiþ "sahibi kirli olan þirkette kirli"oluyormuþ....sevgiler saygýlar
    Valla hiç karýþmam ama hiç kýzýp darýlma kabahat sende. Yeminle 98 yýlýnda ilk borsaya girdim girer girmez tüyoculuk bile yaptým. Aslýnda delikanlýlýk, biraz çok bilmiþlik ama iþin garibi hepte gidiyordu söylediðim kaðýtlar. Fakat hayatýmda bir kez bile birinin lafýna bakarak kaðýt almadým. Almýþsamda kendi son kararýmla almýþým demektir. Saygý sevgi benden..

Bu arada Fazla yer iþgal etmeyeyim takas verebilen olursa sevinirim. Matrix inki tercihimdir.

Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    .

Bu arada Fazla yer iþgal etmeyeyim takas verebilen olursa sevinirim. Matrix inki tercihimdir.

https://twitter.com/finanstepe/statu...83692759830536

RTALB GÜNLÜK TAKAS
    Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by ELSABR Yazýyý Oku
    Eyvallah Elsabr. Bir gerilme var gibi ama basit güdük mü olur nasýl olur görürüz bakalým.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •