Originally Posted by Econfin Bir tek onu almadım biliyor musun? Ya ilgincsin sen vallaha da billaha da yapma master felan kardesim Bir hoca olarak kapidan dön diyorum
Ya yok bu zarar donanimhaber sicak firsatlarda gezmekle cikmayacak Birseyler yapmak lazim
Originally Posted by Webster Ya ilgincsin sen vallaha da billaha da yapma master felan kardesim Bir hoca olarak kapidan dön diyorum Master iş değiştirirken havalı oluyor. Master artık şart. Ötesi amelelik olur.
Originally Posted by Econfin Master iş değiştirirken havalı oluyor. Master artık şart. Ötesi amelelik olur. Isin varmi da degistireceksin sumbul
Bu vestl ne bok kagit ya Ne zaman alsam dusuyor
Originally Posted by Webster Isin varmi da degistireceksin sumbul Var da yakında atılırım gibi. Son asgari ücret zammı fena oldu. Atacak adam arıyorlar.
Originally Posted by Econfin Var da yakında atılırım gibi. Son asgari ücret zammı fena oldu. Atacak adam arıyorlar. Yd git Hintli bir kadinin alnina nokta koy ihya ol Yazilim hintlilerin seyinden gecer
Originally Posted by Webster Bu vestl ne bok kagit ya Ne zaman alsam dusuyor Demekki kurutan ben değilim.
Forum Rules
Yer İmleri