Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam kasaya bakalım, taze gıcır gıcır yeni jeton atılmış mı diye. Dün 308 800 jeton vardı kasada
    Hiç jeton atmadan balonu şişirdilerse, tebrik edecem
    Hiç kıpraşmadan spotta oturuyoruz her gün artı 2 yazıyor..böyle iyiymiş..viopta kademeler dolana kadar jeton yok..kendi kendilerini çarpsınlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Çete 2000 den almayan kişilere hokus pokus 3000 yapar düzeltme yaptım gel 2500 diyerek çok rahat satar..Olmaz olmaz demeyin adamlarda her pislik var..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pastacılar , börekçiler buda hisseli harikalar kumpanyası ona göre bugun eregl üzerinden emreyi alıntı yaparak anlatmaya çalıştım.
    GAZ fren BADEMCUK formasyonları ile devam.
    hala millet o mu olmuş bumu olmuş peşinde lan git TESTİYİ doldurun
    Sv Sindoma, emeğine sağlık. Sistemlerini çözdün. İlgiyle takipteyim. Temkini elden bırakmadan sistemi anlamaya devam. Başarının devamını dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pastacılar , börekçiler buda hisseli harikalar kumpanyası ona göre bugun eregl üzerinden emreyi alıntı yaparak anlatmaya çalıştım.
    GAZ fren BADEMCUK formasyonları ile devam.
    hala millet o mu olmuş bumu olmuş peşinde lan git TESTİYİ doldurun
    aslolan testi, gerisi yalan

yalnız bugün sert fren görmedik- dün hayvanın oğlu gibi basmıştı spotta -65 ama vadelide -110 şiddetinde hissedilmişti gün içi grafiklerde.. makası 70 kusürlere çekmişti.. bugün de +80 gibi makasla başladı, sonra gazı verme aşamasında makas 100+ seviyeler gitti.. yani gaz-fren değil de, gaz- gaz kesme gibi çalıştı piyasa bugün.. bakarsın yarın gazı kökler, tavanlarda mal bulamayız-

şimdi şöyle bi şey var, hisse vadeliler yani ocak vade yakın vade işlem görenler kabaca yüzde 3 marjla işlem görüyor, bu hesaba göre bizim şubat vade yakın vade endeks kontratının aslında yüzde 6 makasla işlem görüyor olması lazım, yani kabaca +130 makasla.. oysa piyasa yapıcıların aralık son hafta uyguladıkları blok pozisyon transferlerinde +73 gibi bi makas uygulanmıştı.. yani makas 70-130 bandında dalgalansa kimse niye dalgalanıyorsun ulan diye çıkışamaz makasa

piyasa yukarı gidecekse makas açılmaya başladığı an, ne oluyo ulan demeden long basacan, benim bildiğim bu

5. Pala parabolik çıkmadıktan sonra sıkıntı yok. O zaman çok ters vuruyor. 2050 ilk etap , sonra 2150 bist100 rakamlarım. 2150 den satış gelir diye beklerim. Ondan sonrasına tekrar bakarım.
    Yanlız bir şey olacaksa önce gene bist e olacak. Endekste Sert dönüş görürsem eldeki kalan şeyi de çıkarım.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Kasa ya jetonlar cift taraflı atılması lazım.
    Ama taraflardan pala sağlam ayakta
    Ky pert
    O nedenle jeton işini unut.
    Yeni normal bir sure böyle
    Yanı bence
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam kasaya bakalım, taze gıcır gıcır yeni jeton atılmış mı diye. Dün 308 800 jeton vardı kasada
    Hiç jeton atmadan balonu şişirdilerse, tebrik edecem
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Abi makinelerde biri oyun dışı kaldı. Muhtemelen kar değil hacim amaçlı çalışan 2 3 robot korkunç zararlar etti bu nedenle de hacim bitti.

Bu işler böyledir abla deme lazım olur hesabı 1 kuruşa günde 200 bin kontrat döndürüyor ne gerek var dersin sonra da böyle hareketler çok sert hale gelir aslında iyi imiş dersin.

Neyse robot nasıl yapiyor çözmeme gerek kalmadı birileri çözdü patlattı.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Silindir gibi makinalar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi makinelerde biri oyun dışı kaldı.
    gereksiz şişkinlik yapıyordu o devre-dışı kalan makina

her vade sonu 300- 400 bin lot pozisyonu öbür tarafa taşı, neymiş ben bunlarla opsiyon işlemlerini hedge ediyorum da, işte böyle yapmam lazım.. lann bırakkk

Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •