Sayfa 524/987 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    And which is just 3.5 percent of DTH
    Tabi bu mevduata geçenlerin tamamı DTH'den geliyorsa. TL faizden gelen ne kadar, DTH'den gelen ne kadar bilemiyoruz.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Kökünden biraz zor hocam, Biliyorsunuz bu ağaçlar çok uzun ömürlü ve geçmişini hafızasında tutan ağaçlar. Sökene çok kötü girer.
    hasata bakar..
    çok olursa kökten,
    az olursa daldan

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hangi manyak , vijdansız metil alkolden ispirto yapar ya ? ne diyosunuz siz ? öyle olsa ispirto şişesini açanların hepsi kör olduydu şimdiye dek.
    Raki isini super cozdum.
    Arzu eden olursa anlatirim prosesi.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Raki isini super cozdum.
    Arzu eden olursa anlatirim prosesi.

ben isterim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben isterim
    Ustad sistem malzemeleri listesi soyle
    1. Celik bira sifonu
    2. 10.15 litrelik duduklu tencere
    3. Isi olcer
    4. 3.4 metre bakir boru
    5. Bidon ve kuru buz

Duduklunun alt kismini kesip cikariyorsunuz, sifonun ust kisminda da tencere capi kadar kismi kesip cikariyorsunuz tencereyi bu bosluga oturtup kaynakla monte ediyorsunuz.

Duduklunun ust kapagina 2 adet 1 cm capinda delik aciyorsunuz, birine isi olceri takiyorsunuz digerine bakir boruyu.

Bakir boruyu hafif helezon sekline sokup bidonun icine birakiyorsunuz ve icini kuru buz ile dolduruyorsunuz.

Bir kucuk tupun uzerine demirden bira sifonunu oturtacak ayak yapiyorsunuz.

Sistem kuruldu.

Ben denizli tercih ediyorum, hele yas olursa cok yag birakiyor rakiya su degdigi anda bulut gibi oluyor, kurusu tercihim degil, tohum ANASON bulmaniz lazim.
    Anasonlari guzelce yikayin, 3.5 - 4 kg kadar, 10 litre hazir etil alkolle beraber kazana atin. Tupu yakin, borunun ucuna 10 litrelik damitilmis alkolun dolacagi kap koyun.
    Tupu yakin takriben 10 saatte damitma bitiyor.
    ONEMLI NOT damlama baslayana kadar basindan ayrilmayin damlama basladiinda isi olcere bakin 78 derece olmasi lazim eger 68 de damlama baslarsa 78 dereceye gelene kadar cikan urunu dokun. Su ana kadar basima gelmedi ama tedbirli olmaknlazim sonucta bidonda geliyor emin olmamiz lazim.
    Damitma bitince elinizdeki urun 96 derece, keyfinize gore 45 yada kulup rakisi gibi 50 derece neyse icler dislar carpimi ile su ve 3 adet kesme seker atip guzelce karistirin.
    Sogutup icin.

Vaka sayısında rekorumuz kaçtı sanırım kısa zamanda juracağı rekoru 66.000 vaka nedir yahu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 524/987 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •