Sayfa 767/1002 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    adam bu süreçte parasını çekerse ödeme kur üzerinden yapılıyor diye duydum...

eğer öyleyse hangi enayi bu sisteme girer...

100,000 dolar karşılığı 1,4 milyon hesaba yatırdın 3 aylık...

1 ay sonra dolar oldu 12 tl sanada para lazım oldu al sana 1,2 milyon hadi güle güle diyorlarmış...

gerçekmi yalanmı bilmiyorum ama bilen biri aydınlatsın...
    vadesinden önce çekersen, hesabı açtığın tarih ve kapattığın tarihte hangi KUR DÜŞÜKSE ondan veriyorlar ve faiz de yok..dediğin gibi.

Burada vade sonunu beklemen gerekiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolarda pembe alanın direnç olmasını beklerim.hatta elimde dolar olsa orada satardım.
    13.40-14.00 aralığı
    bence oradan DEM veya döviz korumalıya geçen olur.

28 aralık mesajı...14 üzerinde kalıcılık olursa bu senaryo çöp olur.DTH larındaki total durum buna eşlik ederse senaryo güçlenir.

amma kızdınız..tamam dolar 18 olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Gerçek kişiler, genelde halktır.sade vatandaş vs.

ama tüzel kişiler genelde kurumlar,profesyonellerdir.

elbette bunlar hiç bir zaman net olamaz..ama ilk bakışta bu anlaşılır.yoksa tüzellerden de gerçek var vs.(aile şirketleri)

buna takas-pasta gibi bakalım.tersi olabilir ama görünen bu.ben 14.00 e yakın yerde profesyonel satış...ama bizzat çevremde özellikle muhalif kesimin halktan alıcı olduğunu görüyorum-düşünüyorum.
    Onlar şirketler sayın ABKA. Şirket hesapları bir miktar resmi kurum mevduatı da var elbet. İthalat-ihracat yapan, dış borcu olan, Döviz bazlı kredisi olan şirketlerin hesapları. Dönem dönem azalış-artış olması normal ki sürekli oluyor. Yıl sonunda böyle bir azalış olması gayet doğal. Heleki ithalatın da zirve yaptığı bir ayda.
    Son düzenleme : tospa; 06-01-2022 saat: 16:25.

4. (Bloomberg) -- Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulan kanun teklifi ile kur korumalı mevduat hesabından ortaya çıkabilecek fark için bankalara ödemelerin nakit yanında tahville de yapılabilmesinin önü açılıyor.

ilk ciktigi gunden biliniyormus ki xxx bankasi son anda sisteme girmekten vazgecmis
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Forumda sanirim Dem yapan kisi sayisi cok az
    Xxx bankasi hazirliklari yaparken NEDEN bir anda vazgecti ve Dem sisteminin disinda kaldi ?
    Gercekten Dem sistemine TL yada dolar olarak bu kadar ilgi varsa sistem disinda kalarak neden mevduatin baska bankalara gecmesine goz yumuyorlar ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    (Bloomberg) -- Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulan kanun teklifi ile kur korumalı mevduat hesabından ortaya çıkabilecek fark için bankalara ödemelerin nakit yanında tahville de yapılabilmesinin önü açılıyor.

ilk ciktigi gunden biliniyormus ki xxx bankasi son anda sisteme girmekten vazgecmis
    hangi banka o dışarda kalan?
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

SPOT

Tüpraş
    23 aralık 132 tl
    06 ocak 188 tl
    Yüzde 42 artış 11 iş günü sadece
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Taşınan Açıklar

Sayfa 767/1002 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız