Sayfa 63/685 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 5480 madde; 497 - 504 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Peki doların artması nasıl etkiler arenayı?
    Dolar artarsa özsermayemizde artar.Özsermaye artınca vergi çok ödenir.Vergi ödenincede net kâr düşer.

2. Sorpressa teşekkür ederim. Emirhan06 bırakamıyorsun hiç o nereye sen oraya gidiyorsun :)) Petundan hatırlıyorum sanki seni..

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    2 gun once deniz yatırımdan yapılan alışlar da isbankasına gitti.
    adam taktik degiştirdi farklı kurumlar kullanıyor 70 k uzeri alıslar bu adam diyebiliriz artık.Alış tarzını da ezberledim bu adam oldugunda haber vereceğim.1.051 milyon lot oldu toplam alısı takipteyiz:O)
    Demek ki adam burayı okuyor.Bence bu gizemli ortak NoNamee :)
    Geçen sene tecno mobilin fabrikasını geziyorum Pendik te demişti.:kahkah:

4.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Sorpressa teşekkür ederim. Emirhan06 bırakamıyorsun hiç o nereye sen oraya gidiyorsun :)) Petundan hatırlıyorum sanki seni..
    :) Hatırlanmak güzel.Ben sizin yatırımcı ilişkileri birimi ile diyalog kuran bir yatırımcı olduğunuzu biliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    :) Hatırlanmak güzel.Ben sizin yatırımcı ilişkileri birimi ile diyalog kuran bir yatırımcı olduğunuzu biliyorum.
    Evet çok sık iletişime geçiyordum artık kendileri cep telefonlarından dahi arıyorlardı. Yaşar Holding yatırımcı ilişkileri dahi aramaya başlamıştı.

6. Bugün günlerden cuma. borsamız cuma gününü pek sevmiyor artı kapattığı çok nadir endeks eksi kapatırsa bizde 13.00 altında bir kapanış yaparız sanırım

7. Kemerlerimizi bağladık roket gelecekmi bekliyoruz :)

8. Gizemli alıcı olmadan bu tahtada hiç bir b.k olmaz ancak kendi aralarında top çevirirler

Sayfa 63/685 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •