2368.50 gördü ..vay canına![]()
2368.50 gördü ..vay canına![]()
Hayat hoş gerisi boş
Egemen Candır
@CandirEgemen
·
1 sa
Para Piyasası fonlarında düzenleme geldi. Daha önce %10 olan vadeli mevduat sınırı %50'ye çıkartılıyor. Bu şu an için gecikmiş ama önemli bir düzenleme çünkü para piyasası fonları bu zamana kadar repo faizleri ile hareket ederdi ve bonolar ile ek getiri yapmaya çalışırlardı++
ben de son dakka kapattım longları, pazartesi açılışta al- cuma kapanışta sat, bu stratejiyi tavsiye ederim bozkurt
yalnız bugünkü satış dalgasında vahim bi hata yaptım, kardemirleri 11.13 kaptırdım, çok para fark etti.. oysa bankaları tuttum, longlara dokanmdım, karlı poz diye gittik krdmd verdim risk azaltmak adına
dünkü sağlam poz artışına güvenerek, satış esnasında hiç panik yaşamadım, nasılsa geri alacaklar diye telkin ettim kendimi
İBB Haber
@ibbhaberleri
·
7s
Gazeteci İsmail Saymaz: İBDA/C terör örgütü üyeliğinden ve terör saldırısına katılmaktan cezası kesinleşen 2 kişi 2018 yılında İBB'de işe başlatıldı.
yabancı takasında 18 milyar dolarlık hisse görünüyor, ama bunun likidite kısıtı var- herifler 10 günde 1 milyar dolar hisse sattı aralık sonu, fiyatlar yarı yarıya geriledi.. yani satsa satamaz, atsa atamaz..
yabancı takasında 3 milyar tahvil, 5 milyar kadar da swap pozisyonu mevcut.. hepi topu bu, 8-10 milyar dolar nedir lan, aramızda para toplar blok alırız gerekirse.. yabancının başka hiç bi varlığı yok.. kimi geri zekalılardan -fed faiz artıracak, şöyle yamuluruz böyle oluruz falan gibi laflar var.. ulan neyi satacak yabancı fed şöyle hareket etti falan diye, kalmadı ki bi malı bi pozisyonu.. yabancının olmadığı piyasalarda ne olduğunu merak edenler 2020 xleş rallisinin boyutlarını inceleyebilir
Yer İmleri