Sayfa 574/987 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Insan inanamiyor

https://fb.watch/aolzy9iSA2/

Arabacilara laf yok , ruhu var onlarin teknoloji barindiriyor , bence cimento ve betoncu

3. Eyyyy genç MEHDİ,

Geldi isen masaya üç kere vuurr...

Ey genç MEHDİ,

Gel artık .işimiz geldi...

Not: Ulen madem böyle inançların da var dünkü deist ateist havaların neydi öyle?

4. forumda en çok doktorun olduğü sayfa hangisidir? ufak bişey sormak istiyorum da ; dahiliye veya kardiyoloji olsa daha da süper olur.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Eyyyy genç MEHDİ,

Geldi isen masaya üç kere vuurr...

Ey genç MEHDİ,

Gel artık .işimiz geldi...

Not: Ulen madem böyle inançların da var dünkü deist ateist havaların neydi öyle?
    Alıntı:

Mehdi inancı gerekeni yapamayan veya yapmayanların avunmasını sağlayan bir ütopyadır. Bu inanç bekleme esastır. Eskiden ezildiğinin farkında olamadığı veya ezilmeye karşı çıkacak imkân bulamadığı için hır çeken kitle, mehdî inancıyla, kahır çekmeyi, aldatılmayı bizzat kendi eliyle imanlaştırmış olmaktadır. Bunun içindir ki mehdî inancından, daha doğrusu mehdi hayal ve aldanışından kurtulamayan kitlelerin kalkınması, ilerlemesi mümkün değildir. Mehdî inancı atılım, üretim, gelişim ruhunu felce uğratan hurafedir.

Bu hurafeye destek olarak ortada dolaştırılan “hadis patentli” sözlerin tümü uydurmadır.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Reis kafaya koymuş; millete susuz leblebi tozu yedirecek.. ��
    çiğ hamur geveletmesinler de... deve gibi..

viop u biçtiler..
    sırada fx var gibi..
    ref 14 piyasa 20+
    ağbal vakası gibi +6 deseler(sıfır maliyet)
    t+ 2de gümletseler..
    olur yağni...
    böbreği çıkarmak kolay... sonra ciğere bakarız.. sıra oraya gelince kediler de gelir

en fazla nasıl zarar verilir ?
    stratejik derinlik cilt I

7. gördüğüm, alım satım marjı coşunca, bildiğim hemen herkes fx hesap sahibi oldu..
    kredinin cazibesi de var..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Meclisten stokçuluk yasası geçmiş. Hemen elimdeki zeytinleri bugün iyi fiyattan sattım. Ne olur ne olmaz , kimine göre stokçuluk kimine göre depodaki maldır. Riske girmeye gerek yok. Dün gece hırsız girmedi ya , bugün değerine sattım.

Epey bir süre zeytin ticareti yapmam. Yeni bir ticaret modeli bulacağım. Belki leblebi alır, satarım.
    Evinde dolar,euro,sterlin depolayanlar da stokçu diye damgalanacak mı?

Sayfa 574/987 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •