Sayfa 484/693 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. https://twitter.com/ykyatirim/status...458456071?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. IBKR'de telefona sms gelmediği için trade iznini bir türlü açmadı. malesef desteğe ulaşmak da imkansız. büyük hayal kırıklığı yaşattı bana. 1 ay önce açmıştım hesabı, gri liste mevzusundan dolayı türkiye'yi holda almış olabilirler. çözüm önerisi olan var mı?

3. şimdi tekrar denedim sorun yok.

sms kodu girilecek alanın hemen orada ufak yazıyla ; Didn't receive a security code?

yazıyor.

buna basın. arama yaptırın rakamları ingilizce söyler.

bazen sms gelmediği olur. ama şuan sorun yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    şimdi tekrar denedim sorun yok.

sms kodu girilecek alanın hemen orada ufak yazıyla ; Didn't receive a security code?

yazıyor.

buna basın. arama yaptırın rakamları ingilizce söyler.

bazen sms gelmediği olur. ama şuan sorun yok.
    co.uk üzerinden açıyor siteyi bende. öyle bi alan görünmüyor, nerde acaba o "Didn't receive a security code" kısmı? hesaba girip bi yerden mi yapıyorsunuz?

şimdi direk ingiltereyi aradım hintli bi arkadaşla telefondayım, çözersek yazıcam.

edit:yaklaşık 20 dakika telefonda kaldık sonunda kodu onlar iletti. bazı ülkelerde sms problemi yaşıyoruz dedi ve detay vermedi. hattım turkcell.

5.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    co.uk üzerinden açıyor siteyi bende. öyle bi alan görünmüyor, nerde acaba o "Didn't receive a security code" kısmı? hesaba girip bi yerden mi yapıyorsunuz?

şimdi direk ingiltereyi aradım hintli bi arkadaşla telefondayım, çözersek yazıcam.

edit:yaklaşık 20 dakika telefonda kaldık sonunda kodu onlar iletti. bazı ülkelerde sms problemi yaşıyoruz dedi ve detay vermedi. hattım turkcell.
    https://www.interactivebrokers.co.uk...1&locale=en_US

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Mantigini cozunce cok karisik degil esasinda.
    Bu sekilde hem zararli islemleri karli islemlerden mahsup da edebiliyorsun.
    Belli sartlar altinda enf endeklemesi de var.
    Syg,
    Sn Dudu muhasebeci vasitasi ile mi cozdunuz vergi isini yoksa kendiniz mi yaoiyorsunuz. Bize de yol gosterirmisiniz

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Shell hisse geri alımlara devam edecekmiş. Döviz temettü istesem tam da şirket geri alım yaparken biriktirmek isterdim.

8. Diageo 3874'e inmiş. Kararsız kaldım. Belki ufak bir miktar ile sırf bulunsun diye girerim. Hala overbought bence ama du bakalım.

ytd

Sayfa 484/693 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •