Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ne demek istediğini anlamadım

Dün bankalar bu yüzden hareketliymiş demek ki ama iptal olmuş der

cuma günü için bankaların hareketini aşağıdaki ingilizce metne bağlamış yabancı dilim olmadığı için ne demek istediğini bilemedim

https://twitter.com/business/status/...499623939?s=20
    DEM sisteminde Banka zararlarını korumak için tahvil verecekti devlet. Onu iptal ettiğinin haberi. Hareket ondan olmuştur ama kalıcı güçlü bir hareket başladığını düşünmüyorum.
    Seçim zamanı banka hissesi alınır bana göre. Daha önce almam

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Devlet vatandaştan denetim bekliyor sanırım. Denetimi de biz yapalım. Hiçbir şeyin fiyatı inmiyor. İnanılır gibi değil. Devlette suçlu, fırsatçı da suçlu...
    Beceremiyorum demekte erdemdir. Ama bizde sıçıp üstüne sıvama yapmak daha politik bir tavır

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeni politika sen bir şeyler üret, biz gerekirse dışarıdan rakip olanlara gümrüklerde zorluk çıkarırız şeklinde olabilir.

İhracat yapabilenlere de yurt içine ucuz satmak zorunda değilsin de denmiş olabilir. Bu şekilde üreticide sermaye birikimi amaçlanıyor olabilir.

Eskiden tüm tüketiciler korunurdu şimdi parası olana geçirin, parasız olanları biz hallediyoruz da denmiş olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İkimizde başkanız ya aynı şeyi düşünmüşüz başkanım
    Sv. Başkanlar gizli sorunun cevabını bildiniz.
    Bravo.
    Aralık ayında akaryakıt fiyatlarının artması ve bilumum kontak kapalıyken dahi yaptığımız masraflardan artık gına geldi ve arabamı aralık ayında sattım.
    Böylece saray hükümetine olan vergi desteğini geri çektim.
    Şuan ailemin cebine girecek para miktarını yaziyorum.(kabaca)
    Mtv 850.00tl
    Sigorta 1000.00tl
    Tuv 507.00tl
    Eksoz muayenesi yeni fiyatı bilmiyorum.
    Yıllık bakım 2000.00tl
    Yakıt masrafi aylık 1000.00tl

Bunlar standart masraflar.Bunun içinde para ücreti kaza bela sanayi ariza vs yok.
    Yazdigim rakamları toplamaya korktum.Merak eden olursa kendi adına guncelleyebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ne ye göre price action a göre mi bakalım Elliot a göre mi..ne yapalım..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ..vobu bırak ..Bist i bırak ..coin a gelin dedin ..BTC dedin girdik biz ona girdik sandık fakat o 5milyon girdi şimdilik

Price action züpper yanee çok havalı terim .. 50 ot ayrı zatii ..3 ün beşi c nin a si ..flatı ..failuru da ayrı

https://youtu.be/zVOZtH93EOQ

Hayat hoş gerisi boş

Bu ülkede araba kullanılmaz.
    Ama asla satılmaz?
    Eskidiği halde değerlenen tek şey bu ülkede..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. OECD ve Dünya Bankası ülkeler birbiri ile rekabet ederken dengeli olsun diye kural koyuyor. Çok rahatsz etmedikçe ufak tefek ihlallere göz yumuyorlar, öte yandan korumacılık genel bir hal alır ise uyarabilirler.

Geçen yıllarda viski ile rakı arasında viski alyehine fazla vergi var diyerek uyardılar, sonra vergi düzenlemesi oldu diye hatırlıyorum.

Yabancı ülkeler ithalatçılara kendi iç piyasasasına sattığından ucuza satarsa damping soruşturması açıyorlar, o şekilde soruşturma olmasın diye iç piyasaya pahalı satılmasına da göz yumuluyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hocam ..vobu bırak ..Bist i bırak ..coin a gelin dedin ..BTC dedin girdik biz ona girdik sandık fakat o 5milyon girdi şimdilik

Price action züpper yanee çok havalı terim .. 50 ot ayrı zatii ..3 ün beşi c nin a si ..flatı ..failuru da ayrı

https://youtu.be/zVOZtH93EOQ

Ula ..oyunagelenadam tüm aleme bi mükellef yemek ısmarlamazsan var ya ..yakanı bırakmam ..

Culpable

Unuturum sanmayın

Sizden önce o Kapıcı var daha ..
    Hayat hoş gerisi boş

8. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] başım gözüm üstüne abi neden olmasın..ben böyle şeylerden korkmam
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ula ..oyunagelenadam tüm aleme bi mükellef yemek ısmarlamazsan var ya ..yakanı bırakmam ..

Culpable

Unuturum sanmayın

Sizden önce o Kapıcı var daha ..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •