banka sözleşmesinde karınca yazılarının içinde ,kural koyucunun oyun içinde değişiklik yapmaya hakkı vardır cihetinde bir madde varsa ( bilemiyorum varmı yokmu) farklı tezahürler olur.(ki olmaz inşallah diyeyim)
Var oyle bir madde.
Is bu sozlesmede yururlukteki VE/VEYA ileride eklenebilecek kararnameler gecerli olacaktir yaziyor.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para fışkiriyeahh diyen bi gundwane nickli eleman vardı, dudu'nun ona taktığı isim.
Adam caddede (Bagdat Caddesi) dolasiyor, oralarda ikamet ediyor, emlakcilik de yapiyor, gordugu, birlikte takildigi kisim nufusun en ust %1 i gelir acisindan sonra da burada isler coh eyi, millet memnun, para fiskiriyeaaah diye ahkam kesiyor..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu sevdanın sebebi hukukun üstünlüğüdür. Kişi haklarının dokunulmazlığıdır. Kişi özgürlüğüdür. İngiltere vatandaşlığını alırsan Dünya'nın her yerinde özgürce yaşayabilirsin. Kimse sana dokunamaz. Bu sebepden Londra sevdası vardır.
Var oyle bir madde.
Is bu sozlesmede yururlukteki VE/VEYA ileride eklenebilecek kararnameler gecerli olacaktir yaziyor.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eee işte o zamanda güven konusu akla geliyo( en azından benim için)
min vade 3 ay ise bu 3 ayda çok farklı finansal koşullar değişiyor.
bana uymuyor.likit ve özgür kalmak daha mantıklı geliyor
Bu sevdanın sebebi hukukun üstünlüğüdür. Kişi haklarının dokunulmazlığıdır. Kişi özgürlüğüdür. İngiltere vatandaşlığını alırsan Dünya'nın her yerinde özgürce yaşayabilirsin. Kimse sana dokunamaz. Bu sebepden Londra sevdası vardır.
bu paralar Londra Türki Cumhuriyetler Mahallesine mi akıyo acep
Yer İmleri