Sayfa 597/987 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    el işi mobilyada , italyan zanaatkarlardan bile daha iyi ustaların olduğu , bilmeceli alengirli , gizli bölmeli işleri yapabilen , sanat eseri gibi ürün ortaya çıkarabilen bir yer var. O yer de USA ' de . Biraz düşünürseniz neresi olduğunu bulabilirsiniz.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Asıl sorun bilim denilen ******ta, oysa o yokken ne kaa güzeldi, doğal doğal selekşın oluyodu, nezaanki bilim herkesi her ortam ve şartta yaşatmaya hatta normaldende uzun süre yaşatmaya başladı dünye boka sardı.
    Neyse.
    Kk tek tek ringe çekmeye başlamış ökümeti

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yalnız yine bir başka esas sorun kuraklık. Bu ayda en sıcak yerlere bile 3 5 saat kar yağıyordu, iç anadolu en az yarım metre kar oluyordu. Ben her kış kayak yapmaya giderdim, uludağa davraza gayseriye.
    Artık aşıların nüfusu azaltmak için yapıldığına eminim

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu doğru diyorsunuz da,adamın biri sokak kürtajında;bak bu sırtımdaki ceketi çöpten aldım ,hiç yokluk olsa böyle ceketi çöpte bulur muydum diyor,vallahi diyor,billahi diyor.....
    İzledim onun adına utandım muhabir olsam sorardım ekonomi iyiyse çöpten neden ceket alıp giyoyorsun. Git qltınyıldız mağazasından al
    bir halt olacağı yok.

5. Test sayısı pek yok sanırım bir aile büyüğüme refakat ettim pandemi hastanesi çok tenha idi ve sonuçta 4 saatte çıktı .

Gitmişken bende verdim bir şikayetim yoktu. Hafif öksürük ve kırıklık var oda mevsimseldir zaten düşünüyordum ki öyle de çıktı

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    İstikbal Bellona mağazaları bile yüzde otuz karla çalışıyorlar. Bunlar doğrudan üretici olduğu için bunların net kârı yüzde 50'den aşağı düşmez. O da Bütün giderler düştükten sonra net karı. 90 bine sattığı takımın maliyeti işçi, elektrik, kira vb. dahil 30 bini bulmaz diye tahmin ediyorum.
    2008 yılında ev eşyaları+düğün masrafları için 40 milyar kredi çekmiştim. Elazığ'da üst sınıf bir mobilyacı sadece oturma gurubu için 9 milyar isteyince hanımı da alıp Ankara sitelerdeki üreticisine gittik. (http://www.abdullahtorun.com.tr/tr) Orada Elazığ'da 9 milyara satılan oturma gurubunun 4.2 milyara satıldığını gözlerimle gördüm. Çok daha iyisini yemek ve yatak odasıyla birlikte yarı fiyatına alıp dönmüştük. Mobilyaları da söz verdikleri tarihte mükemmel bir şekilde ambalajlayıp kendi kargolarıyla eve kadar ücretsiz teslim etmişlerdi. Yine zamanında Anadolu'dan İstanbul'a taşınacağım zaman evden eve nakliyat firması İstanbul dan gelen bi kamyonu ayarlayacağını söyleyince ben kendisinin taşımasını istemiştim, bunun üzerine o yaklaşık yakıt vb.giderlerine göre çok yüksek fiyat isteyince ben de onun maliyetini söylediğimde benim sezonum kısıtlı, yüzde yüz kazanmazsam işimi sürdüremem demişti. Demem o ki bu tür mal ve hizmet üreticileri yüzde yüz kazanmadan o işe pek girmiyorlar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Test sayısı pek yok sanırım bir aile büyüğüme refakat ettim pandemi hastanesi çok tenha idi ve sonuçta 4 saatte çıktı .

Gitmişken bende verdim bir şikayetim yoktu. Hafif öksürük ve kırıklık var oda mevsimseldir zaten düşünüyordum ki öyle de çıktı
    Sen çok şanslı adamsın cuma günü yıldırım beyazıt üniversitesi yenimahelle devlet hastanesinde önümde 100 kişi vardı akşamı gatanın kapısından gündüz saati gibi araba kuyruğu vardı. Zübeyde hanım doğum evinde ise gündüz millet test için gecede aşı için birbirini eziyordu. Adımızı yazdırdıktan tam 45 dakika sonra aşı oldu eşim
    Bugün eniştenin oğlan kartal devlet hastanesinde önündeki 300 kusuruncudan sonra twst yaptırmış
    bir halt olacağı yok.

8. Malzeme bire bir, iscilik bire bir. İndirim varsa bunun uzerinden. Normaldir. Peynir degil ekmek degil.

Sayfa 597/987 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •