Sayfa 618/987 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Parası çok olanların çoğu evlenmiyor. Evlenenler kim? Genellikle kıt kanaat geçinenler. Peki evlenmemesi gerekenler kim? Tam da bunlar

2. Kuşak eleştirmek bana çok saçma geliyor. Şimdi Z kuşağı elestriliyor ya ee sizde Z kuşağında dogabilirdiniz. Z kusagindan önce ana rahmine düşmek size nasıl bir ayrıcalık katabilir ki. Çok eskilerden sizlerede ... Kuşağı demediler ama "işte zamane çocukları" dediler. Z kusagida yakında sonraki kuşağı eleştirecek eminim ki bu iş binlerce yıldır böyle yani boş muhabbet.

3. Altın değil miydi o?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. X ve Y kuşakları da atomu parçalamıyorlar. Z kuşağı aptal da öncekiler süper zeka mı? Bu kuşak geyiği bana da saçma geliyor.

5. Merkez şubat vadede dünden sonra bugünde 15.000 civarı satmış ileri vadelerde de satışlara devam ediyor.

STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bakliyat stoklasan kurtlanır, gazoz stoklasan gazı kaçar, makarna bayatlar, v.s. v.s. yahu sizler ne stokluyorsunuz?
    En iyi stok maddesi Benjamin.!!!
    Cebde Benjamin olduğu sürece.!!
    Fiyatlar beleş.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    X ve Y kuşakları da atomu parçalamıyorlar. Z kuşağı aptal da öncekiler süper zeka mı? Bu kuşak geyiği bana da saçma geliyor.
    Yolda konuşan röportaj veren dayılar X ise Z tercihimizdir. Yeterince geri zekalı var zaten. Yeni neslin ölüsü onlardan iyidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Parası çok olanların çoğu evlenmiyor. Evlenenler kim? Genellikle kıt kanaat geçinenler. Peki evlenmemesi gerekenler kim? Tam da bunlar
    Oncelikler farkli da ondan.

Sayfa 618/987 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •