Sayfa 876/1002 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by 2022 Yazıyı Oku
    Soruyu kız kendisi sorduysa tebrik ederim,eline verileni sorduysa ?
    sn.Babacan,sn. Abdullah GÜL'süz aday olursa başarılı olur.

Sorunun verilip verilmemesinin bir onemi yok. Sn. Babacan kendisi orda anlatmis durumu. Bizler ayni seyi senelerdir yaziyoruz. Sn. Babacanin da bir onemi yok, ben onun roportajina denk geldim. Herkes goruyor bunlari. Butun partiler soyluyor.

Hangi partiye oy vereceksin diye soru sorulan genc kizimiza "Silivri soguk" diye cevap verdiren bir yonetim utanc abidesidir. Bu durumun degismesi kim gelirse gelsin aninda olacaktir, ben eminim. Roportajin tamamini izleyin derim.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili KaraKemal bu gece güzel gidiyorsun bak ..tam da senden beklediğim ..

Soruyu daha net sorayım ..ki vobun v sinden bile anlamayan ve en minimum matematik bilgisi olan anlasın ..

Rakamları yuvarlak yazıyorum bu örnekte ki net anlaşılsın ..ve pozitif yazacağım ..çünkü matematik'te ve algıda kural hep + (sevgili Desperado )

https://www.hisse.net/topluluk/showt...27#post5723327
    Diyelim ki ben bugün 2380.00 den 10 kontrat long açsaydım ve 2400.00 kapatsaydı ve kontrat fiyatı da 2050 değil de 2000 diyelim ..
    Ben 20000 lira yatırdım ve eski rakamla 2bin point kazandım ..yani kısaca 20bin lira yatırdım 2bin lira kazandım ..burdaki yüzde ve kaldıraç ne ?
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sorunun verilip verilmemesinin bir onemi yok. Sn. Babacan kendisi orda anlatmis durumu. Bizler ayni seyi senelerdir yaziyoruz. Sn. Babacanin da bir onemi yok, herkes goruyor bunlari. Butun partiler soyluyor.

Hangi partiye oy vereceksin diye soru sorulan genc kizimiza "Silivri soguk" diye cevap verdiren bir yonetim utanc abidesidir. Bu durumun degismesi kim gelirse gelsin aninda olacaktir, ben eminim.
    Siyaset,adalet ve ekonomik açıdan ülke tıkandı,Değişim kesinlikle şart.(bence)

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Diyelim ki ben bugün 2380.00 den 10 kontrat long açsaydım ve 2400.00 kapatsaydı ve kontrat fiyatı da 2050 değil de 2000 diyelim ..
    Ben 20000 lira yatırdım ve eski rakamla 2bin point kazandım ..yani kısaca 20bin lira yatırdım 2bin lira kazandım ..burdaki yüzde ve kaldıraç ne ?
    Yahu ne kafa karistiriyorsun. Adam aciklamis iste orda bir mesajda sordugumuz herseyi net olarak. Tekrar oku. Sana sorduk, alakasiz alakasiz seylerler kafamizi karistirdin cevaplamadin, bir de topiginden kovdun bizi. Gelmis bir de cemkirip duruyorsun simdi. Alem adamsin be. Muahahahaha.

Dur ben orayi bir mesken belleyim gorursun. Finans ve Muhabbet Topigi idi ha. Senle muhabbet edilmez ama Finans konusunda yazacaklarim var.

5. Merdabi şindi den geçmiş olsun saaa
    666 abi çok fena kurutucu beni bile sollar, o derece yani
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    2380 aldın 2400 oldu, ne kadar artmış ? yüzde 0.84.. bu bi hisse olsa ve paran kadar almış olsan, paran yüzde 0.84 artmış olur.. kaldıraçlı olarak nasıl hesaplarsın, 2.000 teminat koydun ve 24.000 liralık malın olduğuna göre kaldıraç 24000/2000 = 12

yüzde 0.84 primi 12 kat arttırdın yani yüzde 0.84*12 eşittir yüzde 10

puanlarla hesaplayacak olursak, 2380 aldın 2400 sattın 20 puan, yani 200 TL.. ana paran neydi koyduğun teminat olan 2000 TL, ve 200 TL kazandın, yani yüzde 10

7. Genelde döviz borçlusu şirketler kısa dönem ödemeleri için bankada döviz tutuyor, nette döviz borçlusu olunca yeni imkan çok avantaj sağlamayabilir.

Öte yandan kuyumcularda genelde altın fazlası oluyor onlar altın DEM'e ilgi gösterebilir.

Yarın BBHT'ye mali müşavirler çıkar ne kadar etkisi olur, bir seferlik mi yoksa sürekli mi olacak açıklmaa yaparlar. Genelde kur farklarında zararın vergiye sayılması ama karın sayılmaması isteniyor.

Genelde GYO şirketleriini döviz ile işi az ama bir şirket birikimini dolar yapmış geçenlerde Rusya'da bina almıştı. Dolar fazlası olan şirketler yurt dışında yatırım yaparak bu vergiden kaçınabiliyorlar diye tahmin ediyorum. Sürekli bir düzenleme olur ise o tip işler azalabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Merdabi şindi den geçmiş olsun saaa
    666 abi çok fena kurutucu beni bile sollar, o derece yani
    Muahahaha. Kuru bir topik zaten, kendi kendine muhabbet ediyor. Yanlislikla nerden icine dustuysem! Gidip biraz yazayim yanliz birakmayim.

Sayfa 876/1002 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •