bu politikaları dünyada hiçbir kaynak finanse edemez. varlıklar da satıldığıyla kalır.
bu politikaları dünyada hiçbir kaynak finanse edemez. varlıklar da satıldığıyla kalır.
audentes Fortuna iuvat
Hükümete yakın ihale alanından tutun , kendi tabanına kadar çoğu yüklü altın ve dolarda ,
Daha öncede yazdım burada kapalı çarşıda dolar bozdurup al sat yapan sofular çoktur , oturur konuşuruz gidip geldiğim zamanlar içinde , seçimi kay bedeceklerinde veya tereddütlerinde onlar ilk bozdurucak safta olucaklardır.
https://www.politikyol.com/bir-ihtimal-daha-var/
bana çok mantıklı gelmedi...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Piyasada para azaldı ,
Sıcak para yok bu yüzden piyasa karşılıklı işlemlerle hacim yaptırılıp ,
tahtalar arası hikayeleri daha önce bilinene tahtalar arası geçişlerle yön verilip tutulmaya çalışılıyor.
mesela krdmd bademcukler ne olacağını , ne haber geleceğini biliyor ben tredar ım 80-90 kademe aldım kaçtım , ama adamlar hikayeyi bildiğinden yukarı sürüyor , bakıyorsun kurumlardan yukarı fiyat revizyonları geliyor.
14 Aralıkta krdmd 300.000 lot satıyor yönetimden biri , bakıyorsunuz 17 aralıkta endeks %22 aşağı hareket başlatıyor bunlar tesadüfmü bu gördüğümüz , daha bir sürü yönettikleri tahta var , bu oyunları eskiden yabancı çeviriyordu şimdi iş bademcuklerde.
benim düşüncem net kozaa grubu veya tcell satılır...
ttkom da olabilir fakat onun sahipliği karışık...
thyao oy kaybettirir..
aselsan oy kaybettirir...
bankalar imkansız çünkü iktidar ordan her türlü dümeni çeviriyor...
ekgyo zaten satılamaz...
Yer İmleri