Sayfa 885/1002 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Piyasa da zorlama bir şey var gibi. Hani çıkıyor ama olmuyor gibi. Sayın sindomanın dediği gibi para bitti sanırım.

Gücünüz biter ve son bir çırpınışla itelersiniz. Öyle saçma bir durum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sür sür nereye kadar...

harç bitti yapı paydos...

2. Piyasadaki malın çoğunu ele geçirdiğinde takaslardan da ne kadar daha mal kafana yiyebileceğini hesap ettiğinde fiyatı yukarı sürmek çok da maliyetli bir iş değildir..

Hele ki viop gibi ters bacağı olan yerde..
    Birde o kadar kuvvetliki..
    Tahtayı yıkacak gücü olan bile ulan bu benim de malımı alır daha da sürer malsız kalırım korkusu ile satamıyor..satmıyor..
    bu oyun alanın da daha büyük kontrol demek..

5-10 arası endeks ağırlığı olan hisselerde işlem yapıyor..
    Bir hissede yüklü satış karşısına çıkarsa misal EREGL ve BIM i sürmeye başladı mı endeks olarak karşısında duramıyorsun zaten.

Onun için endeks 240.000 de çok rahat olur..
    300.000 de

DOW yüzde 4 çakıldığında yatayda tutup ertesi sabah DOW yüzde 1 tepki de yüzde 2.5-3 + gap da çekebilir..

3. Abu Dabi varlık fonu Türkiye sigorta ile ilgilenebilir Hisse anlık %5.13 primli.
    Tcell de olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    https://www.politikyol.com/bir-ihtimal-daha-var/
    bana çok mantıklı gelmedi...
    Güzey yazı. Umarım kaos oluşmadan değişim yaşanır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Bist ve viop saat 16.30 açıklanacak ABD Tüfe verisini bekliyor.

Veri sırasında 16.25-16.35 arasında viopta büyük dalgalanma olabilir.Panik yapmayın.Veriye göre 16.40 civarında stabil olur.Viop altın,gümüş kontratlarında da dalgalanma olabilir.

Tüfe yıllık 7 bekleniyor.Daha aşağıda bir rakam gelirse borsalara olumlu yansır. 7 üzerinde bir rakam olumsuz olur.

düşerken hop THY devreye giriyor..

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim düşüncem net kozaa grubu veya tcell satılır...

ttkom da olabilir fakat onun sahipliği karışık...

thyao oy kaybettirir..

aselsan oy kaybettirir...

bankalar imkansız çünkü iktidar ordan her türlü dümeni çeviriyor...

ekgyo zaten satılamaz...
    Kuşun satıldığını düşünüyorum. Borsadaki fiyatlaması da bence bunun için.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim düşüncem net kozaa grubu veya tcell satılır...

ttkom da olabilir fakat onun sahipliği karışık...

thyao oy kaybettirir..

aselsan oy kaybettirir...

bankalar imkansız çünkü iktidar ordan her türlü dümeni çeviriyor...

ekgyo zaten satılamaz...
    akçay; alacak adam da enayi değil... o da bakacak bu alacağım malın ederi nedir; bana faydası nedir, benim ihtiyacım nedir...

kozaa diyorsun; hangi madeninde ne kadar altın var az çok belli... bunun dışında bir numarası yok; abu dhabi gelip ne yapacak burda madeni.. 10 liralık altın madenini 5'e satacaklarsa alır belki; onun da satıcı açısından bir manası yok...

keza telekom sektörü, gelirler TL ama devamlı bir altyapı yatırımı gerekiyor... fiyat konusunda ciddi rekabet var, numara taşıma geldiğinden beri birinden diğerine geçmek 5 dakikalık iş... sende bilmemkaç milyar dolar olsa gelip Türkiye'den telekom sektörüne mi girersin mesela...

adamlar burayı hub olarak kullanmak istiyorsa thy mantıklı olabilir; FT'deki yazıdan o çıkıyor.. zaten sene başından beri aceleyle yukarı ateşlemesi de oraya bir ilgi olduğu izlenimi yaratıyor bana... ama %10-20 satsalar o sadece kar ortaklığı olur; o adamların istediği değil bence.. %51 satışı da bizimkiler yapamaz... soru işaretleri var ama en azından ilgilendikleri bence ortada... en olası olan bu bence...

aselsan'ı da muhakkak isterler; orda %10-20 filandan ziyade teknoloji transferi için istekli olacaklardır ama muhalefetin çok eleştirisi olur elbette... yine de ne kadar paraya sıkıştıklarına bağlı olarak ben olmaz diyemem...

bankalar bana da hiç olası gelmiyor ama FT'deki haberde ilgilendikleri sektörlerden biri olarak finans yazılmış... bence hiç mantıklı değil adamlar açısından...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 885/1002 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •