Sayfa 883/1002 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Viop XXXVIII

bu politikaları dünyada hiçbir kaynak finanse edemez. varlıklar da satıldığıyla kalır.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dikkate alınması gereken bir yazı ve durum bence de. Ekonomik olarak birkaç aya kadar yapılacak tüm hamleler denenmiş ve tüketilmiş olur. Bundan sonra siyasi hamleler denerler mi sizce?
    Hükümete yakın ihale alanından tutun , kendi tabanına kadar çoğu yüklü altın ve dolarda ,
    Daha öncede yazdım burada kapalı çarşıda dolar bozdurup al sat yapan sofular çoktur , oturur konuşuruz gidip geldiğim zamanlar içinde , seçimi kay bedeceklerinde veya tereddütlerinde onlar ilk bozdurucak safta olucaklardır.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu politikaları dünyada hiçbir kaynak finanse edemez. varlıklar da satıldığıyla kalır.
    Kesinlikle öyle. Elvan döneminde kamu maliyesi de disiplinliydi diyebiliriz ama bu dem vb uygulamalarla kamu maliyesi de bozulacak gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Bofa 3 günde 30 milyon mal satmış şişe de. Sattığım ereglileri şişe ye geçiriyorum. Bofa'ya karşı pozisyon açıyorum...
    Gel bakalım kanser algoritma...

2375 den ise 10 tane long yaptım. Seans sonu yukarı beklentim var...
    14.68 ile seans sonundan aldığım şişeleri verdik.
    Kanser algoritma bugün satışta olmadığı için hisse rahatladı.
    Bedavaya aldık, ucuza verdik...alan da kazansın
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    peki sayın kara kemal 2,050 tl koydun 24,000 tl lik mal aldın vadeli piyasada ve aldığının değeri 12,000 tl ye düştü vadesinde .
    12,000 tl yi nasıl alıyor sizden

teşekkürler
    hesap eksiye düştüğünde ertesi günü saat 10.00 seni armaya başlar eksi bakiyeyi teminatını öğleden sonraya kadar kapatmanı isteyecektim kurumun.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hükümete yakın ihale alanından tutun , kendi tabanına kadar çoğu yüklü altın ve dolarda ,
    Daha öncede yazdım burada kapalı çarşıda dolar bozdurup al sat yapan sofular çoktur , oturur konuşuruz gidip geldiğim zamanlar içinde , seçimi kay bedeceklerinde veya tereddütlerinde onlar ilk bozdurucak safta olucaklardır.
    https://www.politikyol.com/bir-ihtimal-daha-var/
    bana çok mantıklı gelmedi...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Piyasada para azaldı ,
    Sıcak para yok bu yüzden piyasa karşılıklı işlemlerle hacim yaptırılıp ,
    tahtalar arası hikayeleri daha önce bilinene tahtalar arası geçişlerle yön verilip tutulmaya çalışılıyor.
    mesela krdmd bademcukler ne olacağını , ne haber geleceğini biliyor ben tredar ım 80-90 kademe aldım kaçtım , ama adamlar hikayeyi bildiğinden yukarı sürüyor , bakıyorsun kurumlardan yukarı fiyat revizyonları geliyor.
    14 Aralıkta krdmd 300.000 lot satıyor yönetimden biri , bakıyorsunuz 17 aralıkta endeks %22 aşağı hareket başlatıyor bunlar tesadüfmü bu gördüğümüz , daha bir sürü yönettikleri tahta var , bu oyunları eskiden yabancı çeviriyordu şimdi iş bademcuklerde.

8. benim düşüncem net kozaa grubu veya tcell satılır...

ttkom da olabilir fakat onun sahipliği karışık...

thyao oy kaybettirir..

aselsan oy kaybettirir...

bankalar imkansız çünkü iktidar ordan her türlü dümeni çeviriyor...

ekgyo zaten satılamaz...

Sayfa 883/1002 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •