Sayfa 629/987 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    özellikle yüksek volümlü spor yapanların beslenmeleri neden uzmanlar tarafından çok sıkı takip edilir ? sen bir boksör ol her gün tarçın ek çayına , tatlına sonra bi yumruk aldın mı mortingen ştrase... yani aynı şeyi normal bireyler de kendileri ciddiyetle takip edecek. ben profesyonel mma yı bırakalı kaç sene oldu halen aynı ilk günki gibi dikkat ederim yediğime içtiğime.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Ben daha dün sattım yağlık zeytin baya tonajlı idi. 9 TL den verdim kg ini. Yaklaşık 4-4.5 kg dan bir kg zeytinyağı çıkıyor bizde. 1 kg zeytini 1 TL den sıkıyorlar. Maliyet ortada. Marketlerden alınan yağın kilosu da ortada , kararı siz verin.
    Ha yanlış anlama olmazsa bende 3-5 ağaç yok , baya bı zeytin var...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    topladıktan sonra ne kadar zaman sonra sıkmaya başlıyor ve bitiriyorsunuz ? kaç derecede sıkıyorsunuz , ne kadar sürede paketlenmeden önce nerede saklanıyor falan. ben konunun sağlıkla ilgili kısmındayım yanlış anlaşılmasın. italaya ' da her üretici tam mükemmel üretim yapmaz zaten. dediğim gibi o tenekenin içi bile önemli. siz hangi malzeme ile kaplanması gerektiğini biliyor musunuz peki zeytinyağının teneke ile öpüşmemesi için içinde ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. İtalya ve İspanya zeytin ve zeytinyağlarini tatma fırsatım oldu. İnan bizimkiler daha iyi.
    Bu konu çok su götürür. Burayı meşgul etmek istemiyorum...
    Marmara Birlik den sonra Türkiye de en çok zeytin satan firma da çalıştım ve sahibini tanırım.
    Ayrıca Marmara Birlik en yüksek alım fiyatı da Gemlik zeytini dir.
    Soğuk sıkım aslında 50-60 sene önce olan taş sıkım dir. Tavsiye etmem.
    Ancak çok çok iyi hijyen olmalı, yoksa kokar ve acı tat olur...
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sıkmaya başlamanla içeriği uçmaya başlıyor ... hayatım italya' da zeytincilerin arasında geçti konuya gayet hakimim. ve üretimde neler döndüğünü ege' de o yol kenarındaki teyzelerin sattıklarını falan filan her şeyi biliyorum. benim bahsettiğim vücuda faydası ile ilgili , lezzet falan filan salataya sos yemeğe lezzet olayı değil... bizde bir tane zeytinyağı firması eczanelere veriyor ürününü. bir tanesi de yarım litresini 400 tl yapmış mecburen . dolar köpürmeden önce 250 kertiğe satıyordu. ha sen salataya falan istersen dökersin de fazla içilmez bunlar zaten ölçüyü kaçırırsan yüksek polifenol tokatlar kişiyi bu sefer fayda yerine zarar görmeye başlarsın....

hah şimdi aklıma geldi ; bazı şeyler hemen moda oluyur neymiş zerdeçal... sanki bunamaya çare buldun gibi zerdeçal modasıdır gidiyor... zerdeçalla karabiberi az yağa ısıtıcan tamam faydalı da , arkadaş eğer sen o zerdeçal alımında ölçüyü bir kaçırırsan var ya DNA hasar görür. Toplayamazsın kendini...

aynı bilinçsizlik tarçında var... şekeri düşürsün diye tarçın ekiyorlar. kafayı bir yere bi şiddetli vur beyin kanamasından gidersin. hangi tarçını ne kadar kullanıyorsun. endonezya tarçını kullanıyorsan eyvahhh eyvahhh çok çok dikkat etmelisin. Sri-Lanka tarçını tercih edilir o da pahalı...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben şahsen aday olmasını isterim ama...

Gelecek Partisi kurucularından Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Anayasanın 101. Maddesi çok açık ve nettir. 'Bir kişi en fazla iki kez cumhurbaşkanı seçilebilir' hükmü karşısında tek bir hâkim bile Erdoğan'ın başvurusuna olumlu yanıt veremez†diyen Özdağ, bu anayasa hükmünü çiğneyen YSK'nın 11 üyesini kamuoyuna afişe ederiz. 81 ile üzerlerinde resimleri ve isimleri bulunan YSK üyelerinin afişlerini üzerlerine, 'İşte Anayasayı çiğneyenler' diye kocaman yazı koyar onları afişe ederiz. Gazetelere ve televizyonlara ilanlar veririz. Sokağa çıkamazlar, milletin yüzüne bakamazlar. Dünyayı başlarına yıkar, Anayasayı çiğnetmeyiz†dedi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    topladıktan sonra ne kadar zaman sonra sıkmaya başlıyor ve bitiriyorsunuz ? kaç derecede sıkıyorsunuz , ne kadar sürede paketlenmeden önce nerede saklanıyor falan. ben konunun sağlıkla ilgili kısmındayım yanlış anlaşılmasın. italaya ' da her üretici tam mükemmel üretim yapmaz zaten. dediğim gibi o tenekenin içi bile önemli. siz hangi malzeme ile kaplanması gerektiğini biliyor musunuz peki zeytinyağının teneke ile öpüşmemesi için içinde ?
    biz toplattık mı gün sonunda çuvalları götürür sıktırır tenekeletiriz yani toplamaya başlama ile tenekeye girmesi aarsında 13-15 saat olmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    İtalya ve İspanya zeytin ve zeytinyağlarini tatma fırsatım oldu. İnan bizimkiler daha iyi.
    Bu konu çok su götürür. Burayı meşgul etmek istemiyorum...
    Marmara Birlik den sonra Türkiye de en çok zeytin satan firma da çalıştım ve sahibini tanırım.
    Ayrıca Marmara Birlik en yüksek alım fiyatı da Gemlik zeytini dir.
    Soğuk sıkım aslında 50-60 sene önce olan taş sıkım dir. Tavsiye etmem.
    Ancak çok çok iyi hijyen olmalı, yoksa kokar ve acı tat olur...

aynı kanaatteyim italyada bende tattım ayvalık yağı kadar iyi değil
    ayrıca italyanlar her sene gelip ayvalıktan yağ toplarlar
    bu sene gene geldiler ve fiyatına bakmadan satan herkesten aldılar.
    çok satan olmadı yaza doğru fiyatlar çok daha fazla gidecek diye
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    efendi ben polifenol kısmı sağlıkla ilgiliyim ... 500 ve üstü polifenollü zeytinyağı , ki o zeytinyağı da ancak olgunlaşmamış zeytinlerden çıkar...
    soğuk sıkımda kullanılan taşın analizi de önemlidir ona bakarsan. o taşta zararlı madenler var ise vücuda girerse alzağyırmıra kadar gideri var uzun vadede .... onun içün taş değirmende öğütülmüş unlardan , kırılmış bulgurlardan falan kaçınırım. bak aşağı linki bırakıyorum , gönderiyi beğenmeyi kanalıma abone olmayı unutma ahahaa

https://www.haberturk.com/video/habe...hlikesi/708126

Sayfa 629/987 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •