Sayfa 929/1013 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hafta içi kuzu mübarek, hafta sonu piyasalar kapalı olunca aslan gibi kükrüyorlar.
    Hafta içi ABD bizi rahatlattı ohh yeeeeeee
    HAfta sonu eyyy abd bizi kandıramazsın la havle vela kuvvete illa billaaa ulen yapacaksan bir şey yap yapmayacaksanda dırdırdırdır anca dırdırdır, karizma çizileli 1 ay oldu ypg nin keleşi yok artık anti tank füzesinide geçtiler adamların artık tankı var hala dırdırdır.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. BİR DOSTTAN TAVSİYE:

BurakKaplanTR :

ABD'de faiz artışı sürecek ve şu sıralar dünyadaki Ucuz Dolar Tuhaflığı hızla son bulacak.

Hiç bir işinizde USD açığı vermeyin..

3. Almanya'da dişçi ücretlerinin döviz kuruna etkisi sizce nedir?:
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. Bu fiyatlar pahali degil.

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bu fiyatlar pahali degil.
    Ayrica bu adam ne dedigini bilmiyor.

3'lu kopru Canada'da 7.000 dolar.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ayrica bu adam ne dedigini bilmiyor.

3'lu kopru Canada'da 7.000 dolar.
    bu adam duygulu bir adam:
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. yaptığı karşılaştırmalar kur açısından uygun mu bilemedim.

8. Hocanim, dur kafamizi karistirma simdi.

Dolar 0.50 TL. olacak dediniz, onu bekliyoruz...

Sayfa 929/1013 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •