Sayfa 657/987 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İtalya'nın en büyük bankası Unicredit, Türkiye için dolar, enflasyon, büyüme, bütçe ve seçim tahminlerini açıkladı. Bankaya göre 'kusursuz fırtına' yaklaşıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...secim-6885781/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    “Hem tarihini hem dilini her türlü tecavüze açan İnönü ve CHP“ boyle bir mesaj yazamazsınız .. Bu eleştiri vs degil boyle bir mesajla başlayıp devamında ne getirirseniz getirin ceza alırsınız .. Ne kadar çok bu vatan icin tum yaşamlarını Savaş meydanlarında harcamış insanlara boyle fütursuz laflar etmeyi seviyorsunuz ..

Ben sizin Mustafa Kemal diye yazdığınız ki aslinda Mustafa Kemal Atatürk’dür ve İsmet İnönü ‘ye söylenecek lafları kabul etmiyorum , bu tür yazıları çok seviyorsanız bu zamandakiler hakkında yazın ne yazacaksanız ama oturduğunuz yerden hayatlarını hiç bir karşılık beklemeden sadece ülkenin kurtulması icin çabalamış insanlara fütursuzca bu tür sözleri söylemenize izin vermeyeceğim .
    Yaklaşık 1400 mesajım içinden MUSTAFA KEMAL’e bırak hakaret etmeyi onu incitecek en ufak bir ima veya yazımı getirin önüme koyun Bay yönetici

Ben üyeliğime son vereceğim.

Ya sen aksi durumda yöneticiliği bırakacak mısın?

Gobel taktiğine asla izin vermem...

3. Burada sadece dolar yazılmıyor, farklı konularda görüş de bildiriliyor... Din konusu dahil...

Anlaşıldı mı okaça!

4. Eğitimini coniye emanet eden birine küfretmiyoruz ELEŞTİRİYORUZ...

5. Perinçek ile vedalaşalı çok oluyor!

6. Artık geri dönüş yok...

Daha aşağıdan almayı bekleyenler yanılır...

(İmzama dikkat!)

Aldın mı!

7. Valla vatanı sizden çok sevmek gibi bi iddiam yok olamaz da

ancak sürü uçuruma doğru giderken çoban konusunda uyarmak insanlık görevi...

8.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1400 mesajım içinden MUSTAFA KEMAL’e bırak hakaret etmeyi onu incitecek en ufak bir ima veya yazımı getirin önüme koyun Bay yönetici

Ben üyeliğime son vereceğim.

Ya sen aksi durumda yöneticiliği bırakacak mısın?

Gobel taktiğine asla izin vermem...
    Onlarca bulurum.

Birak palavrayi.

Sayfa 657/987 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •