Sayfa 362/803 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

https://www.ykyatirim.com.tr/media/c...2_13012022.pdf

Bosuna bakmayin, TEKFEN yok

YK Yatirim 'in hazirladigi 2022 yili icin borsa ve sirket beklentileri.

TKFEN yok, yonetime girsin.

2. Oynayın bakalım sandelye kapmacayı bi biriniz çıkarsın öbürünüz vursun bi öbürü çıkarıp diğeri vursun elbet bir gün o sandalyelere ters oturtur birisi sizi 15 dakikalık grafikte bile desteğe indiremiyorsunuz hisseyi yalandan kaldır indir oynayıp milletin alacağı varsa da aldırmıyorsunuz erkekseniz basın 23.40 a da satış görelim yavşklar

3.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Oynayın bakalım sandelye kapmacayı bi biriniz çıkarsın öbürünüz vursun bi öbürü çıkarıp diğeri vursun elbet bir gün o sandalyelere ters oturtur birisi sizi 15 dakikalık grafikte bile desteğe indiremiyorsunuz hisseyi yalandan kaldır indir oynayıp milletin alacağı varsa da aldırmıyorsunuz erkekseniz basın 23.40 a da satış görelim yavşklar
    Erkek adammış tahtacı 23.42 ye kadar indirdi

4.  Alıntı Originally Posted by savas2476 Yazıyı Oku
    Erkek adammış tahtacı 23.42 ye kadar indirdi
    Böyle erkeklik olmazki hemen 70 e 80 e kaldırıyor salsana bi gemiye binmek isteyenler bi binsin iyi niyetli değiller sıkıntı orda sabah 50 kuruş GAP yap akşama kadar oyalan ne güzel İstanbul be

Para piyasalarında iyi niyet olmaz .. Av ile avcı vardır.. Sn. Legolas ın paylaştığı Yapı Kredi Yatırım ın raporunu okursanız 2022 de büyük beklentilere girmezsiniz.. 2022 avcıların daha gaddar avlanacağını avlarınsa her zaman ki gibi ne olduğunu anlamadan öleceğini gösteriyor..Zor günler geçti .. Daha zor günler geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Para piyasalarında iyi niyet olmaz .. Av ile avcı vardır.. Sn. Legolas ın paylaştığı Yapı Kredi Yatırım ın raporunu okursanız 2022 de büyük beklentilere girmezsiniz.. 2022 avcıların daha gaddar avlanacağını avlarınsa her zaman ki gibi ne olduğunu anlamadan öleceğini gösteriyor..Zor günler geçti .. Daha zor günler geliyor.
    Zor günler geçti daha zor günler bekliyor derken Tekfen hissesinden bahsediyorsanız yanılıyorsunuz hisse zaten olabilecek en dip seviyede sizinde kaçırdığınız noktalar şunlar millet 2018 2019 2020 de şirket mükemmel taahhüt işleri harika diye bakarak hisse alırken birileri 2 3 seneye gelecek felaketi görerek satıyordu şimdi de herkes korona var enflasyon var taahhüt işleri kötü derken bu hisseyi almazsanız yarın 40 50 liralardan alırsınız ayrıca hisse bizim gibi uzun süreli yatırım yapanlar için çok güzel fırsatlar sunuyor elimde bulunan 25000 adet hissenin sadece 6 bin adedini her gün trade ediyorum şuan elimde 26800 adet var burada yazdığım rakamlar atmasyon değil hepsi kendi incelemem sonucunda yazıyorum 23.40 yazdım 23.42 den döndü buralardan alan adama bile kapanışa kadar 30 kuruş vermiş borsada yatırım sadece al ve bekle değildir benim stratejim adet artırmaktır fiyatla ilgilenmem sadece satış yapacağım zaman fiyata bakarım satmak için hedefimde 2022 yılı için 52 TL

7. 2022 yılı Türkiye borsası için rekor bir yıl olacak şuan bu ülke de borsadan daha ucuz bir yer yok insanlara gaz vermeyelim elbet ama korku pompalamaya da gerek yok hiç bir şey bilmeyen bir adam bile tekfenin sahip olduğu araziye iştiraklere yaptığı işlere baksa ulan bu şirket nasıl 600 milyon dolar diye bir düşünür Tekfen hissesi diptedir ve yeterince akümüle olmuştur zamanı da gelmiştir benim mesleğim inşaat hakedişte yapabilecekleri tüm üçkağıdı yaptılar ama hakedişin bir güzel tarafı varki ister 5 5 topla ister 0.1 0.1 topla sonuç hep aynı çıkacaktır ayrıca sadece toros tarım bu parayı eder bunlar benim şahsi fikirlerim ekonomist falan değilim görüşlerim beni bağlar buna göre yatırım yapmayın isterimki şu hisseyi alan herkes kar etsin

8.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    2022 yılı Türkiye borsası için rekor bir yıl olacak şuan bu ülke de borsadan daha ucuz bir yer yok insanlara gaz vermeyelim elbet ama korku pompalamaya da gerek yok hiç bir şey bilmeyen bir adam bile tekfenin sahip olduğu araziye iştiraklere yaptığı işlere baksa ulan bu şirket nasıl 600 milyon dolar diye bir düşünür Tekfen hissesi diptedir ve yeterince akümüle olmuştur zamanı da gelmiştir benim mesleğim inşaat hakedişte yapabilecekleri tüm üçkağıdı yaptılar ama hakedişin bir güzel tarafı varki ister 5 5 topla ister 0.1 0.1 topla sonuç hep aynı çıkacaktır ayrıca sadece toros tarım bu parayı eder bunlar benim şahsi fikirlerim ekonomist falan değilim görüşlerim beni bağlar buna göre yatırım yapmayın isterimki şu hisseyi alan herkes kar etsin

Sehzade

Iyi diyorSun hos diyorsun da bu dediklerini ben 2 senedir soyluyorum , o zaman da ucuzdu simdi de ucuz . O zaman da kar ediyordu, simdi de ediyor . Yapilacak butun uckagitlari gorduk de ne oldu enflasyon karsisinda eritti bizi haysiyetsiz herifler . Gecin bilanco , kar vs bunlari bu sirketin cok bariz bir patron sikintisi var , ust duzey yonetici sikintisi var . Pandora ya genel kurula kadar son sans , bir kac guzel hamlesi kulagima geliyor ama su ana kadar acikcasi bizleri etkileyecek bi sk yapmadi . Utanmazlar nasil telekonferansta genel kurulda insanlarin karsisina cikacak acaba . Koskoca seneyi 1 tane Katar isiyle tamamladilar. Peceteci Caglar Bey Petrol yukseldi Niye is almiyor bu firma diyince Petrol biraz o seviyelerde kaldigini gorelim diyordu, 85 e sabitledi bayadir millet cayir cayir is aliyor da bizimkiler nal topluyor yine . Ronesans in ust lugada aldigi ise taseron olun bari ,size batakliklarda is verenler versin oralardan hadi nerede yeni isler

Sayfa 362/803 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •