gunaudın bozgurt dayuya destek için yazıom selamlar reis...arkandayız....bugün eksi açılş artı kapanış beklıom dün makası kıstılar bugun açacaklar galiba...kapanış enyokardan ve viob direnc üstünde kapar diyorum...hayrlı cumalar....
gunaudın bozgurt dayuya destek için yazıom selamlar reis...arkandayız....bugün eksi açılş artı kapanış beklıom dün makası kıstılar bugun açacaklar galiba...kapanış enyokardan ve viob direnc üstünde kapar diyorum...hayrlı cumalar....
https://www.haberturk.com/bakan-neba...313794-ekonomi
haziran 2023 seçimine tek haneli enflasyonla girecekmişiz.
bir de deme 300 bin kişi geçmiş. 126 milyar olmuş
bunun yüzde 15 i dthdan gelmiş.
Bireysel DTH'dan geçişi ben de zaten pek beklemiyordum; TL'lere bedava opsiyon oldu sadece...
Ama kurumlara KKM'ye geçişte vergi istisnası uygulaması bence önemli; elinde döviz olan birçok şirket 3 aylığına bu sisteme geçip geçen seneden gelebilecek yüklü bir kur karından oluşacak vergi yükünden kaçmak isteyecektir. Tabi 3 ay sonrasında da çok muhtemelen tekrar dolara dönecekleri için yuklu döviz talebi demek bu ama günü kurtarma açısından bence önümüzdeki haftalarda rezervlere bir akış sağlar...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Sizlere kolay gelsin.
![]()
[QUOTE=Desperado;5745419]Bireysel DTH'dan geçişi ben de zaten pek beklemiyordum; TL'lere bedava opsiyon oldu sadece...
Artık opsiyon bedava değil.
DEM li mevduata faiz maksimum 17
DEM yok ise faiz 22 -23
aradaki fark opsiyon primi...
Yer İmleri