Originally Posted by ENGRANDMASTER Artık opsiyon bedava değil. DEM li mevduata faiz maksimum 17 DEM yok ise faiz 22 -23 aradaki fark opsiyon primi... 3 aylık mevduatta sadece %1.5 ediyor... senelik enflasyonun %80 olduğu yerde %1.5 bedavadır bana göre...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Erol Taşdelen: Bankalarda yüzde 25 ihracat bedeli kaosu! https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...kaosu-g-21987/
Originally Posted by tarkank gunaudın bozgurt dayuya destek için yazıom selamlar reis...arkandayız....bugün eksi açılş artı kapanış beklıom dün makası kıstılar bugun açacaklar galiba...kapanış enyokardan ve viob direnc üstünde kapar diyorum...hayrlı cumalar.... Ne desteği tarkank abi, burda hergün para dağıtıyorlar Faydalı bi yazı istiyor ahali
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ne desteği tarkank abi, burda hergün para dağıtıyorlar Faydalı bi yazı istiyor ahali faydasızsa yada beğenmediysen sileyim reiz
Originally Posted by tarkank faydasızsa yada beğenmediysen sileyim reiz Onu germiyanoğullarına soralım. hergün aşada bizi okuyor değerlendirmesine göre karar verirsin
Originally Posted by *Bozkurt Onu germiyanoğullarına soralım. hergün aşada bizi okuyor değerlendirmesine göre karar verirsin Forumlarda yazmak icin doktordan akli dengesi yerindedir diye belgeye gerek yok. Gokturklerde de VIOP yok.
elon musk: Tesla merch buyable with Dogecoin
Originally Posted by Calibra elon musk: Tesla merch buyable with Dogecoin bu adama bir dur diyen yok ya ..
Forum Rules
Yer İmleri