Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
Ortak 2 senedir de hep en dipteydi diyorum , Tamamen patronun insafina kalmis bi durum bu kagidin bilancosu , hareketi , alacagi aksiyonu. Tamamen istedikleri gibi kontrol ediyorlar, yuzde 50 de acmislar sirketi zamaninda atmislar dolarlarini cebe . Sirket ici sirketleri birbirine cikar da saglar eder , herkes tikirinda yani . Halka arz degerinin altinda bu haysiyetsizlerin sirketi , utanmazlar arlanmazlar kazakistan ile ilgili bir mail , Katar stadi acildi bi mesaj , gonen tesisi faaliyete girdi bi haber bile gondermekten aciz bunlar . Biz de biliyoruz bu degerin cok ustunde oldugunu da hirsiz patronlarin umrunda degil durum
Aga bak şu kadarını yazıyorum Amerika ile anlaşma olup şu altyapı için para akıtmaya başlarsa bizim gibi şirketler ihya olacak bu paronlar istediği kadar hain olsun bu pastadan payımızı illaki alacağız şirket güzel ihtiyarlar istemeye istemeye para kazandıracaklar yani ben buraya beklentilerimi yazarım olacağını düşündüğüm şeyleri yazarım ama bunlar siyasi mevzular olur olmaz milleti boşa hevese sokmaya gerek yok