Sayfa 269/2200 İlkİlk ... 1692192592672682692702712793193697691269 ... SonSon
Arama sonucu : 17593 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Meghan Fox ve Machine Gun Kelly nişanlandı; "Birbirimizin kanını içtik".
    Oyuncu Meghan Fox, Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda Machine Gun Kelly'e duyduğu sevgiyi anlatarak Kelly'nin kendisine evlenme teklif ettiğini söyledi.

Fox "Bundan önceki her yaşamda olduğu ve bundan sonraki her yaşamda olacağı gibi 'evet' dedim. Sonra birbirimizin kanını içtik" yazdı.
    Allah belamı virsin, insanlardan korkuyom ben...Lem vampir misiniz?
    @erefefik

2. Üvvvvvvvvvvvv...Maşşallahh...
    @erefefik

3. Rusya Dışişleri Bakan Yrd

Abd ve NATO'nun , Rusya'nın temel güvenlik taleplerini karşılamaya niyeti olmadığı için daha fazla görüşme yapmaya da gerek yok.
    @erefefik

4. Norveç Nato üyesi. İsveç ve Finlandiya Nato üyesi değiller. Fakat tarafsız da değiller, acil bir durumda Nato'dan yardım almayı kabul ettikleri bir anlaşmayı imzalamışlardı. İzlanda Nato üyesi, fakat ordusu yok.

Diğer taraftan Ruslar; Küba ve Venezuela'ya asker yığacaklardır.

Ortalık kızışacak, vaziyet alın...
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Norveç Nato üyesi. İsveç ve Finlandiya Nato üyesi değiller. Fakat tarafsız da değiller, acil bir durumda Nato'dan yardım almayı kabul ettikleri bir anlaşmayı imzalamışlardı. İzlanda Nato üyesi, fakat ordusu yok.

Diğer taraftan Ruslar; Küba ve Venezuela'ya asker yığacaklardır.

Ortalık kızışacak, vaziyet alın...
    Şinci İngiltere, Rusya'ya karşı bunları fişekleyip, Nato'dan yardım talep etmelerini isteyecektir.

Kazakistan mevzuu aynen yazdığımız gibi, işin içinde İngiltere'nin olduğu gabbek gibin ortaya çıkmaya başladı.
    @erefefik

6. Şu an Türkiye'nin durumu, Nato açısından çok değerli bir durumdur.

Nato'nun güneydoğu kanadını Türkiye tutuyor ve alternatifi yok.

Artık döviz krizini falan unutunuz.

Endir faizi Tayyip Ağam, hiç korkma be ya, tam sırası.
    @erefefik

7. Buckingham Sarayı: İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth'in 2.oğlu Prens Andrew'ün tüm askeri unvanları ve kraliyet ailesi himayeleri Kraliçe'ye geri verilerek, "majesteleri" ünvanını kullanmasına son verildi.
    Bu durumda Amerika'daki davada İngiliz vatandaşı olarak yargılanacak.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Buckingham Sarayı: İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth'in 2.oğlu Prens Andrew'ün tüm askeri unvanları ve kraliyet ailesi himayeleri Kraliçe'ye geri verilerek, "majesteleri" ünvanını kullanmasına son verildi.
    Bu durumda Amerika'daki davada İngiliz vatandaşı olarak yargılanacak.
    Windsor Kalesi hava sahası, GÜVENLİK nedeniyle 27 Ocak’tan itibaren uçuşa yasak bölge ilan edildi.
    Kalede İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ikamet ediyor.
    @erefefik

Sayfa 269/2200 İlkİlk ... 1692192592672682692702712793193697691269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •