Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Yauv daha bi çok forumdaşa cugap verecektim takıldık kaldık bu kısır döngüye

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ben biraz ara vereyim gelip cugap vermem gereken bi kaç kişi daha var

Kaldıraç kemal -Hedgeci cauti ..vs ..vs
    Hayat hoş gerisi boş

Topikte bir sen bir ben varsin. Orda atiisiyoruz. Ben 30 sayfa topigi kendi kendime konusarak goturmusum, senin her gun yaptigin gibi. Duzeni saglamak icin geldiler diye ozur mu dileyecekler bir de?

Vallahi ilginc bir bakis acisi. Bunlar daha cok yazilana dikkat etmeyip kendi hayal aleminde birseyler urettigin icin oluyor.

Yani adminin kim olmasinin hicbir onemi yok.

aktif viop oyuncuları bu listenin gelişmesine katkı sağlarsa sevinirim. bu hafta sonu bu şekilde bir data elimizde olur. son 1-2 aylık dalgalanmanın aracı kurum davranışlarına nasıl ve ne derecede tesir ettiğine ışık tutmuş oluruz. mesela iş yatırım uzun süre standart takasbank teminatını uyguladı.. efektif bu hafta 1.5 kata geçti.

1. iş yatırım >> 1.5 kat teminat
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    aktif viop oyuncuları bu listenin gelişmesine katkı sağlarsa sevinirim. bu hafta sonu bu şekilde bir data elimizde olur. son 1 aylık dalgalanmanın aracı kurum davranışlarına nasıl ve ne derecede tesir ettiğine ışık tutmuş oluruz. mesela iş yatırım uzun süre standart takasbank teminatını uyguladı.. efektif bu hafta 1.5 kata geçti.

Benim major işlem yaptığım kurumum ICBC ..böyle bir talepte bulunmadı şimdilik.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ceza o kadar kolay vermiyoruz, bedava kodeste herkes yatmak için can atıyor, bu zamlardan sonra.
    Ağam ya kızı derse götürdüm. Bu saatlerde dolu olan sokaklar boş idi. Doğru düzgün araba yoktu. Evlere kapandılar şimdi.

Aklıma Şu soru geldi. Aşısızlara test zorunluluğu kalktı. Acaba Ekonomiye can gelir düşüncesiylemi bu zorunluluk kalktı

teminat veritabanı (takasbank referans seviyesine göre)

2. ICBC >> 1.0
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Topikte bir sen bir ben varsin. Orda atiisiyoruz. Ben 30 sayfa topigi kendi kendime konusarak goturmusum, senin her gun yaptigin gibi. Duzeni saglamak icin geldiler diye ozur mu dileyecekler bir de?

Vallahi ilginc bir bakis acisi. Bunlar daha cok yazilana dikkat etmeyip kendi hayal aleminde birseyler urettigin icin oluyor.

Yani adminin kim olmasinin hicbir onemi yok.
    Geldiler ..1 den fazla yanee bu kişiler BABO nun reel hayatta da dostları ..benim bunların hiçbiri ile özel irtibatım yok ..adamın topiğinde o kadar kişi geldi gereksiz tacizde bulundu müdahale etmediler de adam güzelim toğini kapattı gitti ..sonra benim boş topiğime -kendi kendime yazdığım işe yaramaz topiğime bi tek sen geldin(ki senin yazıların %90 ı da tahta paylaşmak-yani borsa ile ilgili)diye düzen sağlamak için geldiler ..vay canına vay ya ..ne değerli bir mekan'mış ya meğersem
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Geldiler ..1 den fazla yanee bu kişiler BABO nun reel hayatta da dostları ..benim bunların hiçbiri ile özel irtibatım yok ..adamın topiğinde o kadar kişi geldi gereksiz tacizde bulundu müdahale etmediler de adam güzelim toğini kapattı gitti ..sonra benim boş topiğime -kendi kendime yazdığım işe yaramaz topiğime bi tek sen geldin(ki senin yazıların %90 ı da tahta paylaşmak-yani borsa ile ilgili)diye düzen sağlamak için geldiler ..vay canına vay ya ..ne değerli bir mekan'mış ya meğersem
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post5742919

Velev geldiler ..bu yazının üstüne sadece o gün 6 yazın var-sonradan yazdıklarını saymıyorum bile ..

Niye dinlemedin bunları? düzen'e niye karşı geldin? anarşist misin sen ?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •