Topikte bir sen bir ben varsin. Orda atiisiyoruz. Ben 30 sayfa topigi kendi kendime konusarak goturmusum, senin her gun yaptigin gibi. Duzeni saglamak icin geldiler diye ozur mu dileyecekler bir de?
Vallahi ilginc bir bakis acisi. Bunlar daha cok yazilana dikkat etmeyip kendi hayal aleminde birseyler urettigin icin oluyor.
Yani adminin kim olmasinin hicbir onemi yok.
aktif viop oyuncularý bu listenin geliþmesine katký saðlarsa sevinirim. bu hafta sonu bu þekilde bir data elimizde olur. son 1-2 aylýk dalgalanmanýn aracý kurum davranýþlarýna nasýl ve ne derecede tesir ettiðine ýþýk tutmuþ oluruz. mesela iþ yatýrým uzun süre standart takasbank teminatýný uyguladý.. efektif bu hafta 1.5 kata geçti.
1. iþ yatýrým >> 1.5 kat teminat
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
teminat veritabaný (takasbank referans seviyesine göre)
1. iþ yatýrým >> 1.5 kat teminat
2. ICBC >> 1.0
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Geldiler ..1 den fazla yaneebu kiþiler BABO nun reel hayatta da dostlarý ..benim bunlarýn hiçbiri ile özel irtibatým yok ..adamýn topiðinde o kadar kiþi geldi gereksiz tacizde bulundu müdahale etmediler de adam güzelim toðini kapattý gitti ..sonra benim boþ topiðime -kendi kendime yazdýðým iþe yaramaz topiðime bi tek sen geldin(ki senin yazýlarýn %90 ý da tahta paylaþmak-yani borsa ile ilgili)diye düzen saðlamak için geldiler ..vay canýna vay ya ..ne deðerli bir mekan'mýþ ya meðersem
![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post5742919
Velev geldiler ..bu yazýnýn üstüne sadece o gün 6 yazýn var-sonradan yazdýklarýný saymýyorum bile ..
Niye dinlemedin bunlarý? düzen'e niye karþý geldin? anarþist misin sen ?![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri