Sayfa 963/1002 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dün 3.dozu oldum. Hastanede herkes bıyontek sırasındaydı. Randevulu olmamıza rağmen yaklaşık 70-80 kişiydik.Sinovak da 3 kişilik aile vardı sadece. Turkovak için klinik de görmedim. Yapılıyor mu yapılmıyor mu onu da anlamadım.
    acele etmişin, uğur şahin omicron özel ürettikleri yeni aşıyı martta süreceklerini açıkladı, şimdi yeni aşı çıkarıyo adamlar insanlık yararına, o aşıyı da vurdurmasan olmaz, yakışık almaz

tabii bu aşı masraflarını artık devletin karşılaması hiç adil değil, aşı yaptırmayanlar resmen aşılıları finanse etti, yok yüzde 95 koruyucu yok yüzde 78 efficacy falan diye aşısızların cebinden herkes aşıları vurdurdu.. sonuç 3-dozlular civide de yakalandı, covidi bulaştırdı da, yoğun bakım ünitelerini de doldurdular, hiç bi fayda görülemedi.. bunların sağlık masraflarını artık devlet sübvanse edemez, aşılıları ek sigorta primi ödettirilmeli

2. Ikdisad nobelinden sonraki hedefin tip nobeli mi karakemal abi?
    Ülkeyi bilimsel ödüle doyuracan bu sene nasibse.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ikdisad nobelinden sonraki hedefin tip nobeli mi karakemal abi?
    Ülkeyi bilimsel ödüle doyuracan bu sene nasibse.
    güzel güzel kafasında kurgulayıp anlatıyor.

nobel edebiyat ödülü de olur
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Anlasilan tibbi kavramlar bilginiz cok derin (!!)...
    Bence esas buyuk hata yerli asi uretmekti...Buyuk bir ayip yapmislar....Turkun yerli asi, yerli araba, yerli ucak ile ne isi var ??.....
    Türkler, üretebilir yapabilir.. Yapamaz diye bir iddiada bulunmak saçma!
    Aşı olayı da yerli araba, yerli uçak gibiyse felaket.... Tamamına yakını montaj ve ithal bir konsept aracı yerli olarak kabullenmek
    yandaşlara özgü bir benimseyiş olsa gerek...
    Türkler aşının en iyisini de yapabilir,nitekim BIONTECH buna delil..
    Ama TR'de yapamaz..Bu ortamda zor..
    Kalanlar (TR'de)malum,eleğin altında olanlar...
    azıcık dayanabilirsen akşamları habertürk,cnn seyret yeter..!!!

Bir de yeni KÜLLİYELER var...Uçağı,aşıyı falan bırak bak neler oluyor TC'de..
    https://www.youtube.com/watch?v=2aHIEetXcz4&t=10s

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    acele etmişin, uğur şahin omicron özel ürettikleri yeni aşıyı martta süreceklerini açıkladı, şimdi yeni aşı çıkarıyo adamlar insanlık yararına, o aşıyı da vurdurmasan olmaz, yakışık almaz

tabii bu aşı masraflarını artık devletin karşılaması hiç adil değil, aşı yaptırmayanlar resmen aşılıları finanse etti, yok yüzde 95 koruyucu yok yüzde 78 efficacy falan diye aşısızların cebinden herkes aşıları vurdurdu.. sonuç 3-dozlular civide de yakalandı, covidi bulaştırdı da, yoğun bakım ünitelerini de doldurdular, hiç bi fayda görülemedi.. bunların sağlık masraflarını artık devlet sübvanse edemez, aşılıları ek sigorta primi ödettirilmeli
    Aşısız geri zekalılar patır patır öldü gitti. Onların beyinsizliğini tüm ülke çekti ölü sayısı arttıkça kapanmalar arttı
    bir halt olacağı yok.

6. Eski Türkiye de zaten aşı üretiliyordu.
    Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü kapatılmasa idi Corona aşısı bu zamana kalmaz daha önce üretilirdi.

Peki kim kapattı bu enstitüyü?
    Tabii ki bay Kemal.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sasa nın piyasa değeri 4 milyar doları geçmiş. bildiğim bir şirket değil. f/k değeri 33 gözüküyor.

garan, tüpraş, şişe, tcell, bim, tofaş, thy, akbank. hiçbiri 4 milyar doları geçememiş.

1 haftadır sosyal medyada çok fazla konuşuluyor. hiç bir şirket bu kadar popüler değil.

ilginç geldi.
    Merhaba umarım iyisindir…
    Bim ler duruyor mu?
    Çok takip edemedim , umarım 80 lerde verip yerine koymuşsundur…

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Merhaba umarım iyisindir…
    Bim ler duruyor mu?
    Çok takip edemedim , umarım 80 lerde verip yerine koymuşsundur…
    hocam şartlar çok değişti maalesef ülkede.
    tl bazlı borca girdiğim için mecburen büyüyen, döviz geliri olan, temettü veren şirketlerle rabbim sağlık verirse 2024'ü görmeyi planlıyorum.

viop sayfasına bunu yazmak garip ama artık değer yatırımı şu ortamda bana daha uygun.

3 aydır hiç hisse satmadım sürekli aldım. 14 hisseden en fazla bim almışım. bin lotu geçmiş. maliyet 67'ye çıkmış.

hepimizin hakkında hayırlısı.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 963/1002 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •