Sayfa 964/1002 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam şartlar çok değişti maalesef ülkede.
    tl bazlı borca girdiğim için mecburen büyüyen, döviz geliri olan, temettü veren şirketlerle rabbim sağlık verirse 2024'ü görmeyi planlıyorum.

viop sayfasına bunu yazmak garip ama artık değer yatırımı şu ortamda bana daha uygun.

3 aydır hiç hisse satmadım sürekli aldım. 14 hisseden en fazla bim almışım. bin lotu geçmiş. maliyet 67'ye çıkmış.

hepimizin hakkında hayırlısı.
    Uzun vade de doğru senetlerle her şekilde dolar dahil hepsinin üstünde getiri alırsın ��
    Kısa vade için gyo lar ( hiç tarzım değil) bakılabilir, değerleme farkları müthiş ve pd/dd ler 0.2-0.3 lere düşecek bazılarında…
    Cuma trgyo 8.5 Milyarlık değerleme farkı göndermiş mesela…
    Bende şu an yok elimdekileri de tahmin ediyorsundur, yine Toaso ilavesiyle beraber…
    Gönlüne göre olur umarım…

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Uzun vade de doğru senetlerle her şekilde dolar dahil hepsinin üstünde getiri alırsın ��
    Kısa vade için gyo lar ( hiç tarzım değil) bakılabilir, değerleme farkları müthiş ve pd/dd ler 0.2-0.3 lere düşecek bazılarında…
    Cuma trgyo 8.5 Milyarlık değerleme farkı göndermiş mesela…
    Bende şu an yok elimdekileri de tahmin ediyorsundur, yine Toaso ilavesiyle beraber…
    Gönlüne göre olur umarım…
    hocam gyo şirketlerine gelince olay değişiyor dediğiniz gibi. ülkenin durumu belli. şirketin durumu da belli.

şirketin değeri 4700, borcu 4300. ama cari değerlere göre çok ucuz.

değerleme gerçekten doğruysa, geleceği varsa uçurtma gibi uçar.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sasa nın piyasa değeri 4 milyar doları geçmiş. bildiğim bir şirket değil. f/k değeri 33 gözüküyor.

garan, tüpraş, şişe, tcell, bim, tofaş, thy, akbank. hiçbiri 4 milyar doları geçememiş.

1 haftadır sosyal medyada çok fazla konuşuluyor. hiç bir şirket bu kadar popüler değil.

ilginç geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    acele etmişin, uğur şahin omicron özel ürettikleri yeni aşıyı martta süreceklerini açıkladı, şimdi yeni aşı çıkarıyo adamlar insanlık yararına, o aşıyı da vurdurmasan olmaz, yakışık almaz

tabii bu aşı masraflarını artık devletin karşılaması hiç adil değil, aşı yaptırmayanlar resmen aşılıları finanse etti, yok yüzde 95 koruyucu yok yüzde 78 efficacy falan diye aşısızların cebinden herkes aşıları vurdurdu.. sonuç 3-dozlular civide de yakalandı, covidi bulaştırdı da, yoğun bakım ünitelerini de doldurdular, hiç bi fayda görülemedi.. bunların sağlık masraflarını artık devlet sübvanse edemez, aşılıları ek sigorta primi ödettirilmeli
    Mart a kadar bu sefer de bumikron varyantı çıkarsa ne olacak Uğur bey haziran da bumikrona göre aşı yapacam derse onu beklemek lazım.
    Para istenilene karar vurdurmaya devam

5.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Mert abi,
    arkadaşlar sana tırnaklarını bilemişler.
    herkes senin adın gibi mert ve dobra olduğunu biliyor.
    bazen sayfanın "dedektifi" gibi görünsen de,
    zamanında ben de sana kızmış olsam da,
    bütün gayretinin ve dikkatinin "gerçek işlem yapanların anlık görünmesi"ni önemsediğini, manipulatif-sanaldan konuşanları işaret etmeye çalıştığını biliyoruz.
    Kar da var, zarar da. Döner kazanırsın, Pazartesi banka haberi çok çabuk sönebilir de, ki benim barlara göre haftaya eksi olacak nette.
    Çocuklarımın anasından "vadeli endeks yasağı" yedim.
    Ben sadece hisse-fx bar analizi ve grafiklerimi sayfamdan paylaşıyorum.
    Vadeli arenasında vuruşan her forumdaş değerlidir.
    Çocukların anası sizin eşiniz olmuyor mu ki

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Türkler, üretebilir yapabilir.. Yapamaz diye bir iddiada bulunmak saçma!
    Aşı olayı da yerli araba, yerli uçak gibiyse felaket.... Tamamına yakını montaj ve ithal bir konsept aracı yerli olarak kabullenmek
    yandaşlara özgü bir benimseyiş olsa gerek...
    Türkler aşının en iyisini de yapabilir,nitekim BIONTECH buna delil..
    Ama TR'de yapamaz..Bu ortamda zor..
    Kalanlar (TR'de)malum,eleğin altında olanlar...
    azıcık dayanabilirsen akşamları habertürk,cnn seyret yeter..!!!

Bir de yeni KÜLLİYELER var...Uçağı,aşıyı falan bırak bak neler oluyor TC'de..
    https://www.youtube.com/watch?v=2aHIEetXcz4&t=10s
    Yurt icindeki Turklere yeterli imkan, destek ve muhlet verilirse yurt disindaki Turklerden daha harika isler basaririr..

Buna engel olan tek sey somurgecilerin bize empoze etmeyi basardigi 200 yillik ulusal oz guven yikimidir.
    Adamcagiz bosunami Turk milleti zekidir, Tutk milleti caliskandir. Turk Ovun Calis Guven diye avazi ciktigi kadar bagiriyordu.....??
    Bunlar ucuz bos hamasi nutuklar degildi...Belli ki bu yikimi herkesten daha iyi o gorebiliyordu.

Hyundai Turkiye ilk girdiginde Assan firmasi babama bir bolgenin tumunu bayiligini vermeyei taahut ediyordu. Gidip araclari gorduk....Belki yerlilik orani %30-40 idi. Rus Lada otomobillerden bir farki yoktu. Bosver ugrasmaya degmez dedik.
    Bir akrabam gecenlerde Rus Gaz minibus panelvan firmasinin bayiligini aldi. Araca baktim tek bir rus imalati parrcaya rastlamadim. . Motor cummins..Kaporta, parcalarin neredeyse tumu Turk.

Simdi de %100 yerli olmazsa istemem diye tutturan senin gibi saplantili bir kitle cikmis ortaya.

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ceza o kadar kolay vermiyoruz, bedava kodeste herkes yatmak için can atıyor, bu zamlardan sonra.
    Beni azmettirdiler admin bey

bende bir hanfendiyi kıramadım

Astrological oluşum var diye de şansımı deneyeyim dedim 😅😅😅

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çocukların anası sizin eşiniz olmuyor mu ki
    Artık olmuyor. Çocukların yurtdışı eğitimi için ortak portföyümüzü ben yönetiyorum, ekstre ona gidiyor)))
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 964/1002 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •