Sayfa 548/1019 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ..Şeytan sofrasında güneşin batışını eşinle sevgilinle başbaşa izlersin. Tostçular çarşısında ayvalık tostunu en fazla 3 kişiyle yersin ..
    eşle sevgiliyle manzara izlemeler.. 3 kişi tost yemeler.. helal olsun başgan

Eskiden guneye tatile giderdik.simdi kilimizi kipirdatamiyoruz.tatil fiyatlari uctu.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    eşle sevgiliyle manzara izlemeler.. 3 kişi tost yemeler.. helal olsun başgan
    Eşle sevgilinin ikisiyle değil sadece biriyle
    Hani eşiyle döner yemeye gelirsen 20tl sevgilimle gelirsen 15tl ikisiyle gelecek kadar delikanlıysan bedava diye bi ilan vardı ya biz o kadar delikanlı değiliz 20 tl yeriz döneri kalkarız.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eşle sevgilinin ikisiyle değil sadece biriyle
    Hani eşiyle döner yemeye gelirsen 20tl sevgilimle gelirsen 15tl ikisiyle gelecek kadar delikanlıysan bedava diye bi ilan vardı ya biz o kadar delikanlı değiliz 20 tl yeriz döneri kalkarız.
    Bir gün 20 liralık tan,bir gün 15 liralıktan....

5. Desenize Suri lere yine bedava

6. iyi akşamlar parasının adresini sık değiştirenlere bir sorum olacaktı..siz internetden e mevduat şeklinde her açtıgınız hesap için gidip banka cüzdanı alırmısınız ? ben hala bu takıntımı pek geçiremedim de acaba gereksiz kuruntumu yapıyorum..aslında vadesiz hesaplarımın cüzdanı var vadeliyi kapatınca otomatık oraya düşecek para onun cüzdanıda elimde olmus oluyor sonucta her defasında vadeliyi almaya gerek yok diyorum ama dedigim gibi biraz eski kafalık var işte sizde bakıyomusunuz bu duruma veya önemli midir acaba ?

7. Merhaba, kur korumalı mevduat hesabını altın yükselişinden korunmak için açabiliyor muyuz ? Açabiliyorsak daha önceden altın hesabımız olması şart mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    iyi akşamlar parasının adresini sık değiştirenlere bir sorum olacaktı..siz internetden e mevduat şeklinde her açtıgınız hesap için gidip banka cüzdanı alırmısınız ? ben hala bu takıntımı pek geçiremedim de acaba gereksiz kuruntumu yapıyorum..aslında vadesiz hesaplarımın cüzdanı var vadeliyi kapatınca otomatık oraya düşecek para onun cüzdanıda elimde olmus oluyor sonucta her defasında vadeliyi almaya gerek yok diyorum ama dedigim gibi biraz eski kafalık var işte sizde bakıyomusunuz bu duruma veya önemli midir acaba ?
    Birçok banka artık hesabı açtığınızda epostanıza digital hesap cüzdanı gönderiyor. Göndermeyen banka ise ve sizde çok titizlik yapıyorsanız hesap detaylarının göründüğü bir ekran görüntüsü alıp saklamak yeterli olur diye düşünüyorum.

Sayfa 548/1019 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •