Sayfa 473/1044 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum Aylıkta iyi bölgede riskli seviyede olsada , bir önceki yeşil sarı yeşil geçişleri , yeşil bölgede kalarak sürecin devam edeceği yönünde bir izlenim uyandırdı bende.
    Sanki aylıklar daha fazla güçlenecek. ( Ay içinde volatilite oluşsada bar bitisleri aynı bölgede kalmasını sağlayacak gibi.
    Saygılar.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dostum, dediğin gibi şu an güçlüyüz ve güçlü kalabiliriz...

Zayıflama işaretleri var ama henüz olgunlaşmadı...

Senin de çok iyi bildiğin gibi bu döngülerde önce en alttan başlayıp, en üst zaman dilimine doğru bir süreç izliyor. Bozulmalar da ralliler de aynı şekilde gelişiyor. Senkronizasyon oluşuyor...

O nedenle ben şu anda günlükteki düşüş yönlü işareti önemsiyorum ve takip ediyorum. Ciddi seviyelerde bozulma olursa sıkıntı büyüyecektir diye düşünüyorum...

Yok eğer toparlanırsa zaten güçlüydü öylece devam eder gideriz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Birazdan dolar bazlı endeks grafiğini de ekleyeceğim...

Şu anda eşim bilgisayara el kodu dizi izliyor. Reklam arasında göndermeye çalışırım...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolar Bazlı Endeks MTF grafiği...

İlk grafik hızlı olan benim parametreler ile, diğeri ise daha yavaş olan standart parametreler ile...

Örnek olması açısından TUPRS MTF grafiğimiz...

Aynı şekilde günlük sıkıntılı görünüyor. Daha fazla bozmazsa çok güzel bir görüntüsü var...

Bozduğu noktaya kadar kovalanır...

Bu da dolar bazlı olanı...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

7. Hayırlı haftalar, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Sağlıklı mutlu bol kazançlı bir hafta olsun.
    Selimcan sesin soluğun çıkmıyor bi ses ver bakim.

Sayfa 473/1044 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •