-

Originally Posted by
decamercion
Artık bankalar kasa kiralamıyorlarmış, boşalan kasalar kiraya verilmiyormuş.
Ayrıc az eskişehirde "geçinemiyoruz" pankartına 18 bin tl ceza yazılmış.
Tüm sorunlar polisiye çözülmeye çalışıyor, bir sonraki adım bankalara döviz hesaplarınızı kapatın olacak galiba..
Sonrası malum
Zaten anayasa mahkemeside onların sayılır,bohçalı dediği için,ülkeyi bitirenler tam gaz gaz vermeye devam
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Bu mantık doğru.
Bunun bir benzeri de cebinde parası var diye kredi çekmeden ev alanlar. Hemen herkes kredi çekerek ev aldığı için evlerin fiyatı bu gerçekliğe adapte olmuştur. Cash para ile ödeme yapınca hiç indirim alamazsınız çünkü satıcı için fark eden hiçbir şey yok. Para ona trink diye geçiyor zaten. O zaman niye gidip cash para ile ev alınır?
Aynı mantık esnaf için de geçerli. Esnafların neredeyse tamamı kiracı ise ve fiyatlarını buna göre ayarlarken, sen mülk sahibi olduğun için malını ucuza veriyorsan aslında kendini kazıklıyorsun.
adam rakipleri bitirecek belki dayanamayan marka ve isimler hep kapatırken birileri tarihi adını alır since ... yazar vs. o da bir avantaj sağlar onlara
ya da daha basiti sırf itlik olsun diye yapıyorum da diyebilir.
-

Originally Posted by
Econfin
Dolar konuşalım dolar. Merkez ne yapar?
Olması gereken: En azından pas geçmesi.
Olacak olan : 100 baz puan indirim.
Gelmekte olan : Bir cisim.
-

Originally Posted by
Batman
adam rakipleri bitirecek belki dayanamayan marka ve isimler hep kapatırken birileri tarihi adını alır since ... yazar vs. o da bir avantaj sağlar onlara
ya da daha basiti sırf itlik olsun diye yapıyorum da diyebilir.

Esnaf birbirini yemez, müşteriyi beraber yemek varken
-
Esnafı boş verin.. Dün öğrendim ki çiftçiler Yem fiyatları aşırı yükseldiğinden danalara yem veremediklerinden direk çiğ sütle beslemeye başlamışlar.. Dolayısıyla Piyasa da çiğ süt satışı yok denecek kadar azalmış.. Burası hayvancılığın başkenti sayılan Kars... Al sana ekonomi..
-

Originally Posted by
EGEDUK
Olması gereken: En azından pas geçmesi.
Olacak olan : 100 baz puan indirim.
Gelmekte olan : Bir cisim.
Teşekkürler EGEDUK. Bana sabit bırakacak gibi geliyor. Rapora da yazmışlar deniyor.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Esnaf birbirini yemez, müşteriyi beraber yemek varken

Büyükler küçükleri bitirmek için yerler hemde çatır çatır
fiyatları ayarlar dip fiyat yapar , rakibin elemanlarına yüksek maaş vaat eder türlü türlü alavare dalavereci şeyler yaparlar .
Ekmeği bölüşelim diyen büyük pek görülmez ancak büyükler büyükleri ısırmaz
-
Corona'yı bitirme planı uygulamaya konmuş. Tüm semptomları göstersen dahi doktor onayı olmadan devlet test yapmıyor. Doktor'da ancak işyeri vs. talebiyle sürüntü testine onay veriyor. Test yoksa hasta yok dolasıyla salgında yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri