temel olarak bakıyorum önümüzdeki 2 yılda sadece 3 projeden 5-6 milyar (pendik, abbasağa ve beylikdüzü) nakit para girişi sağlayacak şirket, bedavadan daha ucuz seviyeden işlem görüyor.
ama bu durum, geçmişte mevcut yatırımcıların güvenini sarsacak hareketlerin tahtada oluşturulduğu gerçeğini de değiştirmez.
bundan sonra yatırımcılar mutlu olursa yatırımcı ile patronun arası düzelir
Son düzenleme : hayek; 16-01-2022 saat: 23:51.
Ülker mesela sudan ucuz derken bir anda Yıldız Holding in pahalı bir iştirak satışıyla ucuzluktan çıktı. Ayak oyunları olmasa temel analiz süper ama pusulaya mıknatıs yanaştırıp şaşırtıyorlar adamı.
Maliyetini cebine koyan arkasına bakmadan hisseden çıkıyor gibi bir hava var. Bedelli korkusu ve şirket yöneticilerine duyulan güvensizlik satışları körüklüyor ben ise duygusuz bir yatırımcı gibi davranmaya çalışıyorum. Bilançoyu görene kadar karanlıkta ıslık çalarak yoluma devam ediyorum. YTD
Dün alan bugün zararına satıyor formasyonu var bu hissede. Beyin yakmak için tüm kurumlar işbirliği yapmış sanki![]()
Beklemek kader oldu zrarda olsak da bedelli durumu ise üzücü ve niyet kötü anlşılan vahit beyde
Daha yakın gecmişte yüksek oranda bedelli yapmıştı ve projeleri destekleyici yeterince nakiti vardı. Neden şimdi yeni yüksek bir bedelli!?
Varlık alımı olabilir mi acaba!?
Yer İmleri