Sayfa 708/987 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    adisyon aşağı yukarı 3500 dolares tutuyor. Atla gel ( eyer paran benden ) miami' ye gece klubüne gidelim orada , böyle bir para harcamadan gayet normal medeni bir şekilde disco dans yaparsın sabaha kadar , asla da kazıklanmazsın. İllaki de bi kaç kız gelir yanına merhaba der , barda selam verir , eğer iyi dans ediyorsan tanışmak ister senle , kesindir bu.

konsomasyon yapan kız değil gelen yahu , bildiğin normal işi gücü olan kız , sosyal ortam barlar gece klüpleri.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    adisyon aşağı yukarı 3500 dolares tutuyor. Atla gel ( eyer paran benden ) miami' ye gece klubüne gidelim orada , böyle bir para harcamadan gayet normal medeni bir şekilde disco dans yaparsın sabaha kadar , asla da kazıklanmazsın. İllaki de bi kaç kız gelir yanına merhaba der , barda selam verir , eğer iyi dans ediyorsan tanışmak ister senle , kesindir bu.

konsomasyon yapan kız değil gelen yahu , bildiğin normal işi gücü olan kız , sosyal ortam barlar gece klüpleri.
    Miami ye us icabi cok gittim. Bir dahaki sefere gittigimde nerelere gidelim soyleyin

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Miami ye us icabi cok gittim. Bir dahaki sefere gittigimde nerelere gidelim soyleyin
    gece için mi ? eğer öyle ise bütçeniz nedir ? yani normali de var ultrası da .. $200 e de masa tutabiliyorsunuz $4000 e de mesela. sizin istediğiniz ambiyans nedir ? restaurant falansa onlarda da seçenek zebil.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    hayatın size sunduğu kareden, bir sekizgen çıkarabiliyor musunuz insana tabiata faydalı, işte başarı budur diyebiliriz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gece için mi ? eğer öyle ise bütçeniz nedir ? yani normali de var ultrası da .. $200 e de masa tutabiliyorsunuz $4000 e de mesela. sizin istediğiniz ambiyans nedir ? restaurant falansa onlarda da seçenek zebil.
    Newyorkta bir Türk resturanta gitmiştim. Anladımki yurt dışında Türk bilmemnesine gitmeyeceksin. Ama simit sarayı güzeldi, sanki onlarıda fetöcüler işletiyordu.
    Ama şunuda anladım new yorkta illaki en az 1 fetöcüye rastlıyorsunuz.
    Yav nerden geldik buraya

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Newyorkta bir Türk resturanta gitmiştim. Anladımki yurt dışında Türk bilmemnesine gitmeyeceksin. Ama simit sarayı güzeldi, sanki onlarıda fetöcüler işletiyordu.
    Ama şunuda anladım new yorkta illaki en az 1 fetöcüye rastlıyorsunuz.
    Yav nerden geldik buraya
    buraya nereden geldiğimiz , gönderilerimin altında yazıyor ...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    buraya nereden geldiğimiz , gönderilerimin altında yazıyor ...
    Size demedim ki, kendime dedim gece kulüplerinden fetöye nasıl geldik dedim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Size demedim ki, kendime dedim gece kulüplerinden fetöye nasıl geldik dedim.
    onu anlamadığımı sanmanıza hayret ve gayretle şaşırıyorum. yaş kaç ?

Sayfa 708/987 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •