Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Dokanmayın ben 50 günlüğüme 1900 e doğru gidecem modunda ya hayırlısı bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    A planı fena sayılmaz. Şimdi verecek mi alacak mı?
    güzel plandı tebrikler

2220-2270 aralığında takılacak gün boyu, seans sonu yukarı alabilir

3. E hani Rusya düştü diye düşmüştük adamlar %2,5 oldu

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    2255 ben kaçar.
    Pala indirim yaparsa bakarız.
    Tebrikler.
    Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mal alırız
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kredili mallar aşağı, kredili mallar yukarı...hayır şu kredili mal taşıyan salaklar kim, çok merak ediyorum..şu piyasada sebepsiz %30 düşse kim ne diyebilir

Bence bu dalgalarda esas hedef vadeli hisse ve endeks tarafındakileri biçmek...buranın tabiatı gereği gözü kararıp teminatına göre büyük poz açanı doğramak isteyebilirler...geçen çok hesap patladı vs dediniz ama, bence hala yolunacak kaz vardır bu tarafta.

Artık mevzu tamamen vadeli tarafta milleti öpmek üzerine kurulu..spot işin görüntü kısmı.
    Kredili mal taşıyan kendileri sistem.
    para fazla kalmadığı için patiler bunlar,
    yabancı yoksa veya cüzi ise kim basıyor aşağı ,
    kendileri doğraya bildiklerini doğrayacaklar ,
    2022 en güzel yılımız olacak diyen RTE

6. Bakın oyun kurdukları tahtalardaki makina hareketlerine basıyor aşağı diğeri topluyor bizim ellerimiz birbirimizin cebinde , sistemin eli hepimizin cebinde
    size düşen zamanlama , zamanlamayı doğru yapan doğru tekniği takip eder , yapamayan boyna aşağı veya yukarı çizikler çizerf sonra TEKNİK der gelir burada yazar , zaten inancı zayıf kardeşlerde teknik mi varmış der bizi tutar

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kredili mal taşıyan kendileri sistem.
    para fazla kalmadığı için patiler bunlar,
    yabancı yoksa veya cüzi ise kim basıyor aşağı ,
    kendileri doğraya bildiklerini doğrayacaklar ,
    2022 en güzel yılımız olacak diyen RTE
    Hemşo lafım sana değil, sen sistemi çözmüşsün zaten

Bir ezber var, orda burada duyuyoruz hep..kredili vsvs..lafım buna...Dün o panik sırasında veren de kendileri, alttan toplayan da...dediğin gibi para azalınca, adamlar al sattan para kazanacak..arada bir kaç fon, trader vs sıkıştırırsa hedefe ulaşacak işte.

mesela garanti yatırım varya..sürekli ilk seans alır, kapanışta verir...şimdi bu işlemi yapanın garanti bankasının kendisi ile alakası var mı..olsa tufan cömert bilirdi bunlar hep kurulan sistemin maşaları...bofa-garanti...vadelideki teb-iş..daha önce teb-garanti idi.

neticede yıllarca bist kumarhane değil, yatırım yeri dedik..millete akıl verdik..geldiğimiz nokta bu...şu tepedekiler gitmeden bu durum değişmez...bulmuşlar bedava kumar masasını, vazgeçmezler bundan...hem de zarlar sonuna kadar hileli..at oynatıyorlar.

çıkıyor bazen saf bir kaç arkadaş..spk ya yazalım diyor...ulen spk zaten kurpiyer olmuş kimi kime şikayet ediyorsun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Bir de şunu yapmayın...twitter da, orada burada bahane bulma sevdası..yok rusya, ben de yok ali sami dedim...adamlar savaşa girecek biz onlardan çok düştük

iki haftada hızlı çıktık, hızlık düştük..normalde çıkışın 2 ay, düşüşün 1 hafta sürmesi gerekirdi..şimdi çıkış iki hafta, düşüş iki saat işte...2022 de çok göreceğiz bu tür hareketleri.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •