Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Trafiğe çıkarsan kaza yapabilirsin ama araba kullanmazsan kaza yapmazsın.En tipler de tek kelime yorum-analiz yapmadıkları halde başkalarını eleştirenlerdir.Bu tipitipler zaten yanılmaz çünkü yorum-analiz yapmaz/yapamazlar.
    Sonuna kadar katılıyorum.
    yorum yapan tutturur veya tutturamaz,
    Net , sarih, açık yön yazmayan
    yön ,vade, hedef yazanı eleştirme hakkını kendinde bulmamalı
    en hafif tabirle yakışmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Evi ısıtmaktan ziyade YALITIM daha önemli.Yalıtım yoksa evi ısıtmak çok zor.

Bir de güney cephe ise (yazın biraz sıcak) gazla pek işiniz olmuyor.Özellikle kaliteli malzemeden mantolama çok işe yarar.

Yeni ev alacaklara önerim: güney cephe-yalıtım-orta kat ve ses yalıtımına dikkat etsinler.

Güney illeri için güney cephe dezavantaj olabilir.Kışı soğuk geçen yerler için ifade ettim.

3. Kaza yabtık, araba tamire gitti haftaya çıkar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaza yabtık, araba tamire gitti haftaya çıkar
    Reis geçmiş olsun.

5. Bademcuklere şubat la beraber 300-400 milyon dolarlık hızlı yabancı makina girişleri gerekli bilanço beklentisi yüksek tahtalara kendi makinalarını kurmaları için gerekli olduğunu düşünüyorum.Sahayı birazda onlar için açıyorlar , eskiden bu oyunları yabancı güzel yapardı şimdi yerli milli olduk , yabancı hızlı girip çıkıyor.

6. Benim ev yüksek giriş fazla güneş almiyor. Avantajı site içerisinde olması, aidat az kira az ama doğalgaz faturası yüksek geliyor. Elektrik daha zamlı gelmedi.

Kâr yağması yeraltı suları için toprak için iyi üreten çiftçi için iyi.

Soğuk ildeysen doğalgaz yüksek gelecek artık sıcak ildiysen klimadan ötürü elektrik.

Bu hayat pahalılığından kaçış yok artık.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaza yabtık, araba tamire gitti haftaya çıkar
    Geçmiş olsun.

224.5-225.1 arası çok çalkaladı. MC saati sonrası hareket başlar herhalde. 1 saat daha sabır.

Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •