Sayfa 739/987 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Bu ne amonyum nitrat !
    Manşeti görünce bir an kendimi Nostradamus'un dörtlüklerini okuyormuşum gibi hissettim...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...ak-501294h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sürekli kendini tekrarlayınca söylediklerinin uyaran etkisi azalıyor üstat.
    Antibiyotiğe dirençli bakteri misali vatandaşta kaşıntı kat sayısı tekrar artmaya başlıyor bir süre sonra.
    Ara sıra korku temalı afişlerle öyle bi giriş yapacaksın ki buraya , seni gören yatırım yapmaya tövbe edecek bir daha !
    Avatarı da kont dracula olarak değiştirebilirsin yada Nostradamus iyi gider sana.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Vatandaş seni uyardık.!!!
    Bak gördün mü.????
    Keskin sirke küpüne zarar verir.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kar zarar kardeştir.

Ben de öğrenmek amacı ile bilmediğim kripto sularına girdim.
    % 10 zarar var.
    Öğrenmenin yaşı yok.
    Bir de bedeli var.
    [emoji3]
    üstad çık o piyasadan zopayı hangi ara ıslamışlar hangi ara vazelinlemişler anlamazsın

4. Bir reis düşünün ; Mahiyetindeki insanlara karşı sürekli - mağdurum - der mi ? Tam tersi başı diktir. Hiç belli etmez.

5. Bir ailede bile her gün anne - baba çocuğuna '' bak biz olmasak karnın doymaz, bak biz vermesek harçlığın olmaz, bak bizim dediğimizden çıkarsan seni kapı dışarı ederiz '' derse sonunda çocuk '' eee yeter artık, bıktım bu evden de sizden de ben yurda gidiyorum '' demez mi ...

Bir çok ilaca dün gece %30 zam gelmiş. Şubatta %40 a yakındaha zam gelecekmiş.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bir çok ilaca dün gece %30 zam gelmiş. Şubatta %40 a yakındaha zam gelecekmiş.
    basganım bebeye soğuk algınlığı şurubu bulamadım ibram cold o bile yok zam olsa kaç yazar

peynir ekmek gibi satan ilaç bu ilgililer bilir

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bir ailede bile her gün anne - baba çocuğuna '' bak biz olmasak karnın doymaz, bak biz vermesek harçlığın olmaz, bak bizim dediğimizden çıkarsan seni kapı dışarı ederiz '' derse sonunda çocuk '' eee yeter artık, bıktım bu evden de sizden de ben yurda gidiyorum '' demez mi ...
    diyemez yurtlarda yer yok herkese çıkmıyo cemaat evleri yurtları malum paşa paşa oturacak

Sayfa 739/987 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •