Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3351 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Size güvenip de hissenize girdiğim için kendime kızıyorum, hadi dün düştün endeksle bu gün %2.5 neden eksidesin yahu.
    Hani geri alımınız vardı, neden alm yapmıyorsunuz koralar. Ayıp gerçekten.
    Son düzenleme : bawer; 19-01-2022 saat: 16:23.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Size güvenip de hissenize girdiğim için kendime kızıyorum, hadi dün düştün endeksle bu gün %2.5 neden eksidesin yahu.
    Hani geri alımınız vardı, neden alm yapmıyorsunuz koralar. Ayıp gerçekten.
    geri alımı kendi kanaatime göre çaktırmadan başka hesaplardan yapıyor olabilirler..alımlarını 16,50-17,50 aralığında yapmış idi....dikkat edilirse ısrar ile hisse çıkarken 17,50 yi geçirtmemeye çalışıyorlar...sanki şirket bu aralığın üzerinden almak istemiyor görüntüsü var...

önceki gün endeks %5 düşerken alka sadece %2 civarı düşmüştü...dün endeks çıkarken de alka az çıkış yaptı...bunu da normal görüyorum...sert düşen sert çıkar, az düşen az çıkar...bilançoya kadar topu ayaklarında çevirecekler görünüyor...bu süreçte toplayabildikleri kadar toplayacaklardır...sonrasında bir ralli yaşamasını bekliyorum...2021 yılı son çeyrek ve 2022 yılı ilk çeyrek çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...özelikle de ilk çeyrek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geri alımı kendi kanaatime göre çaktırmadan başka hesaplardan yapıyor olabilirler..alımlarını 16,50-17,50 aralığında yapmış idi....dikkat edilirse ısrar ile hisse çıkarken 17,50 yi geçirtmemeye çalışıyorlar...sanki şirket bu aralığın üzerinden almak istemiyor görüntüsü var...

önceki gün endeks %5 düşerken alka sadece %2 civarı düşmüştü...dün endeks çıkarken de alka az çıkış yaptı...bunu da normal görüyorum...sert düşen sert çıkar, az düşen az çıkar...bilançoya kadar topu ayaklarında çevirecekler görünüyor...bu süreçte toplayabildikleri kadar toplayacaklardır...sonrasında bir ralli yaşamasını bekliyorum...2021 yılı son çeyrek ve 2022 yılı ilk çeyrek çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...özelikle de ilk çeyrek...
    Yorumlar için teşekkürler, Şubat - Mart gibi bilanço temettü açıklaması ile beraber ivmelenebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yorumlar için teşekkürler, Şubat - Mart gibi bilanço temettü açıklaması ile beraber ivmelenebilir.
    ben de böyle tahmin ediyorum...yeni bir fiyatlamaya girmesi gerekiyor...bu kadar sığ vede toplu olduğunu tahmin ettiğim hissenin de agresif hareketler sergilemesini bekliyorum...mantığım ve tecrübelerim bunları bana söyletiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yılbaşında doğalgaza gelen yüklü zam Alkan'ın son çeyrek bilançosuna yansımaya ak...bunu da belirtmek isterim..

2022 yılı ilk çeyrekte ise hem kağıt fiyat artışları hem de doğalgaz zamları tam anlamı ile yansır..
    Bu halde bile kağıt fiyatları agresif arttığı için karlılık daha çok artacaktır..

Alka son çeyrek bilançosundan sonra artacak ciro ve karlılık ile yeni bir fiyatlamayi gerektirecek...bu fiyatlamayi 20_30 TL araliklarinda olmasını bekliyorum...bakıp görelim..

Son gelen kap haberi de zaten fuul kapasite çalıştığını söylemiş...ilginç şeyler bekliyorum...
    ben de böyle tahmin ediyorum...yeni bir fiyatlamaya girmesi gerekiyor...bu kadar sığ vede toplu olduğunu tahmin ettiğim hissenin de agresif hareketler sergilemesini bekliyorum...mantığım ve tecrübelerim bunları bana söyletiyor...
    arkadaşlar 20,01,2021 tarihinde bu yorumları yapmıştım...bilançoyu tekrardan inceledim...bu bilançoya göre borsada olması gereken fiyatı 32 tl olarak buldum....şu ana kadar bu hisse hakkında yaptığım yorumlarda yanılmadım...bakalım bu tahminimde de yanılacak mıyım ??? tekrardan izleyip görelim....

not: tahminlerim borsanın çok aşırı bozulmaması vede rusya -ukrayna savaşının çok yayılmaması şartı iledir... =)

arkadaşlar 20,01,2021 tarihinde bu yorumları yapmıştım...bilançoyu tekrardan inceledim...bu bilançoya göre borsada olması gereken fiyatı 32 tl olarak buldum....şu ana kadar bu hisse hakkında yaptığım yorumlarda yanılmadım...bakalım bu tahminimde de yanılacak mıyım ??? tekrardan izleyip görelim....

not: tahminlerim borsanın çok aşırı bozulmaması vede rusya -ukrayna savaşının çok yayılmaması şartı iledir... =)
    Tahmin ettiğim fiyata yaklaşıyor...bu gün 29.30 leri gördü ..

çok güzel bilanço gelmiş hayırlı uğurlu olsun..bu hisse için aylar önce 32 tl fiyat hedefi vermiştim....şu saatte 33,80 de...demek ki az bile söylemişim...bu hisse bu gün kötü endekse rağmen agresif çıkıyorsa demek ki daha gidecek çok yolu var...elinde bulunduranlar hayrını görsün....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •