Sayfa 643/812 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by magurus Yazıyı Oku
    Bir tahtanın yükselmesi için daha ne olması gerekir???

İhale almış...

Endeks artmış...

Mübarek adam bu havada tahtayı kızartıyor.
    Elinde mal olanlarin bu sirkete inanmasi ve hisselerini satma-masi lazim ki, almak isteyen fiyat yukseltsin.

Al-sat yapacagim diyenler 3-5 tik'a tamah etmez,tutarsa, hisse yukselir.

Tutmazlarsa, tumu dokulene kadar bu dusuk hacim devam eder.

2. Evet sn. Tınaz alsat bazı şeylerde uygun olabilir ama böyle temeli uygun hissede bir gün arkadan bakar kalır insan.

Tabi ki tercih yatırımcıya aittir. Ben işlem yapmamayı tercih ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Elinde mal olanlarin bu sirkete inanmasi ve hisselerini satma-masi lazim ki, almak isteyen fiyat yukseltsin.

Al-sat yapacagim diyenler 3-5 tik'a tamah etmez,tutarsa, hisse yukselir.

Tutmazlarsa, tumu dokulene kadar bu dusuk hacim devam eder.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet sn. Tınaz alsat bazı şeylerde uygun olabilir ama böyle temeli uygun hissede bir gün arkadan bakar kalır insan.

Tabi ki tercih yatırımcıya aittir. Ben işlem yapmamayı tercih ediyorum.
    Ben de oyle Sn.Nosfecagri, kisi once day trader mi, yoksa yatirimci mi olacak,karar vermeli.

Yoksa gunluk fiyat uzerinden, yorum ve analiz yapmak, kimseyi bir yere goturmez.

4. Haftalık

W yi de yaptılar.
    En son ortalamalar temmuz ayında aşağı kesmiş. Artık yukarı kesme zamanı geliyor inşallah.
    Sanki yeni oyuncuların gelmesi için teknik hazırlıyorlar gibi. ( tuzak değilse )
    Temelin sağlam olduğu ve yeni yatırımlar düşünülürse tuzak olma ihtimali zayıf.
    Diğer ambalajları görünce
    Ederini bulur inşallah

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Tahtacının eli mahkûm. Rahatlaması için en az 2 tavan sonra - %5 lik bir düzeltme sonra bir ileri iki geri. Şuan beklentisi planı olan tahtaların tamamında nerdeyse bu plan geçerli. Bu anlamda trade yapılabilir uzun vadeli yatırım yapmayanlar için. Zaten temelde sıkıntı yok. Ucuz karlı şirket. Stoklar yeterli. Teknikte elbet birgün çalışır

6. W değilde afedersiniz kıç formasyonuna benzetti tahtaci kendine benzesin diye velhasıl kucağa birakabilecek temel rasyolar olusmak üzereyken atagini yapar orda da penis formasyonuyla işini görür heralde... Bilancoya da bisey kalmadi 45-50 arasi bir beklentim var ama Mayıs'ta aşama atlatacak bir kar bekliyorum en azindan mayis oncesi zirve tazeler temennisiyle tutmaya devam umarim gerçekleşir...

7.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    W değilde afedersiniz kıç formasyonuna benzetti tahtaci kendine benzesin diye velhasıl kucağa birakabilecek temel rasyolar olusmak üzereyken atagini yapar orda da penis formasyonuyla işini görür heralde... Bilancoya da bisey kalmadi 45-50 arasi bir beklentim var ama Mayıs'ta aşama atlatacak bir kar bekliyorum en azindan mayis oncesi zirve tazeler temennisiyle tutmaya devam umarim gerçekleşir...
    Yok hala W ye benziyor[emoji4]

Aman diğerleri tehlikeli nemelazim

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yani buralarda kalmasıni anlamadığım bir kaç şirketten biri. Önümüzdeki 6-9 ayda kârlar ciddi oranda artacak ve 2022 karının 60 ml üstü gelmesini beklemek mantiksiz olmaz heralde. Orta vadede gelecek 60 mlluk yıllık karla 6 Fk dan işlem goruyor gibi bakiyorum. Yatırımı olmasa büyüme potansiyeli olmasa bu fiyatlar şu ortamda olabilir diyebilirim ama mantıksız geliyor. Ya bilmediğimiz ve yanlış hesap yaptığımız seyler var ya da ortada bir plan var artık ama en fazla Mayıs'a kadar kasabileceklerini düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Yok hala W ye benziyor[emoji4]

Aman diğerleri tehlikeli nemelazim

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 643/812 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •