Evet sn. Tınaz alsat bazı şeylerde uygun olabilir ama böyle temeli uygun hissede bir gün arkadan bakar kalır insan.
Tabi ki tercih yatırımcıya aittir. Ben işlem yapmamayı tercih ediyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık
W yi de yaptılar.
En son ortalamalar temmuz ayında aşağı kesmiş. Artık yukarı kesme zamanı geliyor inşallah.
Sanki yeni oyuncuların gelmesi için teknik hazırlıyorlar gibi. ( tuzak değilse )
Temelin sağlam olduğu ve yeni yatırımlar düşünülürse tuzak olma ihtimali zayıf.
Diğer ambalajları görünce
Ederini bulur inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Tahtacının eli mahkûm. Rahatlaması için en az 2 tavan sonra - %5 lik bir düzeltme sonra bir ileri iki geri. Şuan beklentisi planı olan tahtaların tamamında nerdeyse bu plan geçerli. Bu anlamda trade yapılabilir uzun vadeli yatırım yapmayanlar için. Zaten temelde sıkıntı yok. Ucuz karlı şirket. Stoklar yeterli. Teknikte elbet birgün çalışır
W değilde afedersiniz kıç formasyonuna benzetti tahtaci kendine benzesin diyevelhasıl kucağa birakabilecek temel rasyolar olusmak üzereyken atagini yapar orda da penis formasyonuyla işini görür heralde... Bilancoya da bisey kalmadi 45-50 arasi bir beklentim var ama Mayıs'ta aşama atlatacak bir kar bekliyorum en azindan mayis oncesi zirve tazeler temennisiyle tutmaya devam umarim gerçekleşir...
Yok hala W ye benziyor[emoji4]
Aman diğerleri tehlikeli nemelazim
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani buralarda kalmasıni anlamadığım bir kaç şirketten biri. Önümüzdeki 6-9 ayda kârlar ciddi oranda artacak ve 2022 karının 60 ml üstü gelmesini beklemek mantiksiz olmaz heralde. Orta vadede gelecek 60 mlluk yıllık karla 6 Fk dan işlem goruyor gibi bakiyorum. Yatırımı olmasa büyüme potansiyeli olmasa bu fiyatlar şu ortamda olabilir diyebilirim ama mantıksız geliyor. Ya bilmediğimiz ve yanlış hesap yaptığımız seyler var ya da ortada bir plan var artık ama en fazla Mayıs'a kadar kasabileceklerini düşünüyorum.
Yer İmleri