Ucgenin sonuna kadar direnecek heralde![]()
Ucgenin sonuna kadar direnecek heralde![]()
Noldu bu caciga þimdi..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Deðerleme raporlarý gelmiþ.
Ama ben bakamadým.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da ayrý bir haber
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
13.11.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereði bilgilendirme amacýyla yapýlan açýklamadýr.
Þirketimizin 16.07.2020 Tarih ve 2020/020 nolu yönetim kararýna istinaden; sürdürülebilir büyümesinin devamý, ambalaj sektörü içinde ki artan pazar payýnýn sürdürülebilmesi, yeni istihdam sahalarýnýn açýlmasý, ülkemiz ekonomisinin büyüme hedefleri doðrultusunda Bantaþ'ý geleceðe taþýyacak 2020-2025 vizyonu doðrultusunda yatýrýmlarýn planlanmasý veya gerçekleþtirilmesi düþüncesiyle;
Ofset tesislerimizin kapasitesinin artýrýlmasý amacýyla gerekli altyapý ve inþaat faaliyetlerinin yapýlmasý yanýnda yeni bir lak hattý alýnarak baský kapasitesinin artýrýlmasý, kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattý ve eklerinin alýnmasý, baský maliyetlerimizin azaltýlmasý amacý ile kendi kesim hattýmýzýn kurulmasý, üretim yerleri çeþitlendirme konusunda fizibilite çalýþmalarýnýn yapýlmasý, ürün çeþitlendirme konularýnda üretim ve pazar olanaklarýnýn araþtýrýlmasý, projelendirilmesi; Ýlgili yatýrýmlar için gerekli finansmanýn karþýlanmasý amacý ile þirketin mevcut özkaynaklarý yanýnda alternatif finansal kaynaklarýn araþtýrýlmasý ve Yönetim Kurulunun onayýna sunulmasý.
Yatýrýmlar ile ilgili özellikle yerli firmalarýn aðýrlýkta olmasýna önem verilerek yerli ve yurt dýþý firmalardan teklif alýnmasý, alýnan teklifler ve görüþmelerin verdiði bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek þartýyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalýþma, müracaat ve iþlemlere baþlanýlmasý ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek þartýyla sonuçlandýrýlmasý için Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmiþti;
Batý Makine' ye verilen otomatik kapak hattý ve otomatik delme makinesi sipariþi 540.000 Euro dur. Sipariþle beraber yarý bedeli ödenmiþtir.*
Sebatier firmasýna verilen otomatik double makas, dikiþ ve toz lak hattý, kurutma fýrýný ve üretim hattýndan oluþan sipariþ toplamý 1.671.700 Euro dur. Sipariþ anýnda 1/3 bedeli ödenmiþtir.
Her iki fabrika alanýnda devam etmekte olan inþa iþleri ile ilgili þuana kadar 860.000 TL. ödenmiþtir.
Makine kalýplarý, demirbaþ vb. için 530.000 TL. ödenmiþtir.
Alýnan; 2 adet forklift 480.000,*1 adet trafo 270.000,*1 adet kompresör 260.000*1 adet jeneratör 293.000,1 adet otomobil 300.000 TL. ki toplam 1.603.000 TL. ödenmiþtir.*
Konu ile ilgili olarak toplamda yýl sonuna kadar 23.192.000 TL. tutarýnda makine teçhizat yatýrýmý için anlaþma yapýlmýþ ve 10.039.000 TL. ödeme yapýlmýþtýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda gözüken maddi duran varlýklar yaklaþýk 83M civarý.
Gelen Raporlarda;
KDV hariç
Makine Deðerlemesi yaklaþýk 84M
2 adet fabrika 1 adet tarla yaklaþýk 22M
1 adet tarla yaklaþýk 5M
1 adet fabrika yaklaþýk 5M
olarak verilmiþ. Toplamda yaklaþýk 116M yapýyor, %40 gibi artýþa karþýlýk geliyor, özsermayeye 33M civarý etki yapar.
Bakýþ açým yanlýþ olabilir, iyi bilenler aydýnlatýrsa seviniriz.
Bu arada tahtayý bugün vakýf yat. benzetmiþ, Aralýk ayýnda topladýklarýný kusmuþ gibi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Son düzenleme : kuzey; 12-01-2021 saat: 20:38.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
2 tane forklift 480.000 biraz fazla gibi mi ne?
Yeniden deðerleme ile ilgi net rakamlar ve yýl sonu için tahmini pd/dd hakkýnda güzel bir deðerlendirme içeriyor:
https://twitter.com/alpago_fatih/sta...026880515?s=19
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi bu olumlu mu olumsuz mu etkliler...bir de ona bakalým..
Net olan þu ki.. þirket geleceðe yonelik guzel yatýrýmlar yapmýþ... beðendim
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer Ýmleri