Sayfa 746/987 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kayınpederimin alzaymır hastası olduğunu ve oturamadığını söyledim. Randevu saatinin 12.30 olduğunu hatırlattım. Müşteki bana randevu sistemi ile kendi sistemlerinin farklı olduğunu söyledi. Bekleyeceksiniz kardeşim diye hitap etti.

Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin dedim o esnada bana müşteki tarafından bir temas oldu. Ben de dokunmamasını söyledim. Kayınvalidem müdahale ederek müştekiye hitaben belki bizi bekletmez aşımızı yapar dedi. Bunun üzerine müşteki kayınvalideme hitaben işinize gelirse bekleyin saat 13.00 te yapacağız dedi.

Ayrıca 6 kişinin tamamı gelmez ise aşıyı yapmama durumlarının da olduğunu söyledi. Ben de kendisine bu bilgilendirmeyi az önce yapmadığı söyledim. Bize hitaben defolun gidin dedi

https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-...gn=ilgilihaber

Bu ifadeye inandiniz mi ?

Sahit olduklarim dogrultusunda ben inandim.

Tipik doktor tavri bu.

Sanki gorevi degil, lutfediyor.

Gecenlerde de yazdim, bu tavir degismezse cok dayak yerler.
    Isinize gelirse demis olabilir ama defolun diyecegini sanmam

2. Ya sabır yorum yapmayayım diyorum,bu kafada insanlar olduğu sürece insanlar muayene olmak için doktor bulamayacak,davulun sesi uzaktan hoş gelir,iki sayfa geride insanlar muayene olmak için sıra alamadıklarını söylüyor,neden acaba? aynı şu an son sürat fakirleşmemizi nasıl idrak edemiyor,market raflarına boş gözlerle bakıyorsak,''bu kafayla çook dayak yiyecek doktor'' bulamayınca ,neden randevu alamıyorum? halbuki sağlık sistemimizde çok iyiydi diye,geniş ve ferah hastanelerimizde tur atarız artık.

not:sadece geçtiğimiz yıl Almanya ya 3 binin üzerinde doktor gitmiş ve bu gidenlerin çoğunluğu uzman hekim.

3. Memleket barut fıçısı. Okumuşu da birisi terso yapsa da patlasam diye bekliyor, cahili de.

Cahili (genellikle) asgari ile sömürüyorlar, okumuşu da maks. $1000 dolar maaşa git gel yapıyor her gün. Bu iş kötü biter.

ytd

Cahil olacaksın cahil...Bu prim yapıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Isinize gelirse demis olabilir ama defolun diyecegini sanmam
    Avukatın talimatıyla yazılmış ifadedir o,nasıl olsa ülkede doktor ve sağlık çalışanı dövme özgürlüğü var ya! yarın öbür gün karnı ağrıyanı da,kıçı ağrıyanı da hacamat yapmaya gönderecekler,doktor bulamayınca...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Brent 89 olmuş....

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün muhtarlar toplantısı vardı. Reis muhtarlara trileçe tatlısı ikram ettirmiş. Yememiş insanlar. Neden yemiyorsunuz diye fırça yediler toplantıda

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ejder meyveli sütlaç ikram etse, hepsi afiyetle yerdi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu qrada guneysu triliçeleri yemeyen senmisin
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kimler yemedi lan triliçelerini
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    o nedur, mevzuya paris kaldım
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün muhtarlar toplantısı vardı. Reis muhtarlara trileçe tatlısı ikram ettirmiş. Yememiş insanlar. Neden yemiyorsunuz diye fırça yediler toplantıda

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Niye yemiyonuz bakın arnavut vatandaşlarımız gücenir. Yiyin önünüzdeki trileçeleri diye rica etmiş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 746/987 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •